Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vežite se, nastupa Neycardi! Vraća se Neymar, kreće i Icardi

Vežite se, nastupa Neycardi! Vraća se Neymar, kreće i Icardi
1

Za dva dana prvi bi nastup za PSG trebao upisati Mauro Icardi. Ni njega ništa ne sprječava, pa bismo mogli odmah gledati brazilsko-argentinski tandem Neymar - Icardi. Ili Neycardi

Paris Saint-Germain u subotu će (17.30) ugostiti Strasbourg, momčad koja se prošle sezone u travnju s bodom vratila s Parka prinčeva (2-2). Parižani su u četiri kola već doživjeli jedan poraz (Rennes), a sve su utakmice odigrali bez najveće zvijezde Neymara.

Brazilac je posljednju utakmicu za francuskog prvaka odigrao još prije četiri mjeseca i sutra bi trebao ponovno biti na terenu. Svi preduvjeti za to postoje, Neymar je spreman, ali pitanje je jesu li spremni i PSG-ovi navijači čija ljubav prema njemu gotovo više ne postoji nakon cijele transfer-drame koja ga nije vratila u Barcelonu. Barem ne ona najvatrenijih pristalica.

I Mbappe se vratio

U četvrtak je ujutro odradio trening s momčadi nakon što je još u srijedu igrao za Brazil protiv Perua u prijateljskoj utakmici u Washingtonu, a prije toga i protiv Kolumbije. Prvu je utakmicu odradio cijelu, u drugoj pola sata.

Za dva dana u PSG-ovu bi dresu trebao debitirati Mauro Icardi. Ni njega ništa ne sprječava, pa bismo mogli odmah gledati brazilsko-argentinski tandem Neymar - Icardi. Ili Neycardi.

Thomas Tuchel i dalje mora čekati Kyliana Mbappea koji se vratio treninzima ranije od predviđenog, ali teško da će u vatru odmah. No s ovim dvojcem protiv Strasbourga PSG-ovi navijači ne bi ga trebali zazivati...

Pokretanje videa ...