Obavijesti

Sport

Komentari 15

Vida: Moramo biti pošteni pa reći da nismo zaslužili pobjedu

Vida: Moramo biti pošteni pa reći da nismo zaslužili pobjedu
1

Treba se zamisliti, utakmica u Ukrajini bit će jako teška jer oni imaju šansu biti drugi. Jednostavno, to nam je zadnji vlak i moramo biti pravi u Kijevu, rekao je Domagoj Vida poslije Finske

VIDEO

Veliki šok protiv Finaca na Rujevici odmah po završetku utakmice za HRT je iskomentirala je 'devetka' Vatrenih Andrej Kramarić.

- Teško mi je sada nešto posebno reći. Svima je jasno da smo mi igrači i narod razočarani. Bili smo prije ljeta u odličnoj situaciji, a sad se u zadnjoj utakmici moramo boriti za play-off - rekao je Krama za početak pa nastavio:

- Ako je nešto posebno igrati, onda je to za reprezentaciju. Srce i mozak žele, ali noge ne slušaju. Moramo se skupiti i dati što treba - smatra Andrej i završava:

- Je li problem bio što smo pričali da smo već u Rusiji? U zadnje tri-četiri utakmice borimo se sami sa sobom, ne igramo ni približno kako igramo u klubovima. Ne znam rješenje, teško je nešto posebno reći, ali moramo se sada skupiti i ne gledati unazad. Znamo što nas čeka u Ukrajini, bit će jedna vrlo zanimljiva utakmica i nadam se da ćemo se na kraju veseliti. Žao mi je, ali dat ćemo sve od sebe da izborimo tu Rusiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO

Izjave igrača nakon neuspjeha protiv Finske Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata on Friday, October 6, 2017

Domagoj Vida, kao i uvijek, bio je britak i iskren.

- Moram reći na kraju da nismo danas zaslužili pobijediti. Kontrolirali jesmo, igrali smo, pokušavali, a onda kad smo zabili povukli smo se. Oni su preuzeli kontrolu, igrali dugačke pasove i dijagonale, na kraju nam se to obilo o glavu i dobili smo gol - rekao je Vida za početak pa nastavio:

- Teško mi je bilo što reći, vruća je glava, ali moramo biti pošteni i reći da nešto ne štima. Mi igrači pokušat ćemo u ovih nekoliko dana kako i što dalje, nećemo praviti drame od ovoga. Treba se zamisliti, utakmica u Ukrajini bit će jako teška jer oni imaju šansu biti drugi. Jednostavno, to nam je zadnji vlak i moramo biti pravi u Kijevu. Pokušat ćemo se pribrati i odigrati mušku utakmicu pa izboriti dodatne kvalifikacije, ako već ne možemo biti prvi - rezimira stoper pa završava:

- Igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje, Jarmolenko se podigao otkako je otišao u Borussiju... Ali moramo prvo sebe gledati, vratiti se na igru s Eura u Francuskoj i tu atmosferu... Žao mi je naših navijača, ali lošije od ovoga ne može i dat ćemo sve od sebe da odemo u Rusiju i da budemo svi na kraju zadovoljni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka