Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Vida nije trenirao, navijači su opkolili Mandžu, Raketu i Luku

Dok su njegovi suigrači nizali krugove na Hitrecu, Domagoj Vida radio je po posebnom programu u dvorani. Maksimir bi u petak mogao biti pun, a tome svjedoče i scene ispred Hitrec Kacijana...

Foto: PiXSELL

Ante Čačić izveo je igrače na pomoćni teren maksimirskog stadiona. Na Hitrec Kacijanu nije bilo Domagoja Vide koji je upitan za petak i utakmicu protiv Ukrajine u kvalifijacijama za SP 2018. godine. Domagoj je radio po posebnom programu u dvorani, dok su njegovi suigrači nizali krugove na pomoćnom terenu na Maksimiru.

- Domagoj je obavio pregled, liječnička služba je optimistična oko njegovog nastupa u petak - objavio je Hrvatski nogometni savez.

Situacija s Vidom zadala je nove muke izborniku Anti Čačiću, koji je ranije ostao bez Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka. Ako Vida ne bude mogao, Hrvatska će protiv Ukrajine biti bez kompletne obrane s kojom je igrala na zadnjem Euru.

- Neću nikoga zvati, imamo igrače koji će zamijeniti ove koji ne budu mogli. Srna? Mislim da se prerano oprostio, ali o njemu ćemo pričati nakon Ukrajine. Vjerujem u igrače koji su ovdje - rekao je izbornik Čačić.

Izvjesno je da će umjesto Ćorluke igrati Matej Mitrović, a ako Vida ne bude mogao, uskočit će Marko Lešković, dvojac koji se dobro poznaje. Prošloga ljeta držali su obranu Rijeke, a sad bi mogli biti udarni stoperski par Vatrenih.

HNS se prije nekoliko dana pohvalio da vlada veliko zanimanje za ulaznice protiv Ukrajine u petak. Istočna tribina je rasprodana, još je ostalo malo karata za ostatak stadiona i nakon dugo vremena imat ćemo pravu nogometnu atmosferu.

Koliko je ljudima nedostajala reprezentacija pokazali su i kadrovi ispred Hitrec Kacijana, uoči današnjeg treninga. Okupilo se dosta navijača, a Mandžukić, Rakitić, Modrić i ostali strpljivo su im dijelili autograme i fotografirali se s njima.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message