Obavijesti

Sport

Komentari 27

Vida reagirao na 'glasine': Laž je da sam prodavao voletinu...

Vida reagirao na 'glasine': Laž je da sam prodavao voletinu...
1

Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu, riječi su Domagoja Vide nakon što su počele kružiti 'glasine' oko dočeka...

VIDEO

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić podijelio je na Facebooku reakciju sumještanina Domagoja Vide na neke gnjusne komentare o dočeku reprezentativca.

Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da organizira svečani i dostojanstveni doček sjajnom Vatrenom, našem Miholjčaninu, Domagoju Vidi nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Nakon dočeka se uz more pozitivnih komentara našla i šačica anonimnih dežurnih „dušebrižnika i dobronamjernika“ koji su putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće. Naravno, kreatori ovih laži su profil odmah obrisali nakon što sam osobno o navedenome kontaktirao policiju.

Uza sve to su se u priču uključili i neki dobronamjerni lokalni političari koji su bez ikakve provjere ovu objavu punu laži stavili na svoj fejs, glumeći savjest ovoga grada, i kako bi promovirali sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

OBRAĆANJE DOMAGOJA VIDE - SVEČANI DOČEK KRAJ DVORCA MAILATH Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da...

Posted by Goran Aladić, gradonačelnik grada Donjeg Miholjca on Sunday, July 22, 2018

Potom se oglasio i sam nogometaš čiju je poruku prenio baš Aladić.

Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli.

Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju? Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška!!!

Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećajem da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio.

Lp, Domagoj Vida

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske