Sport

Komentari 11

Vida s Bešiktašem osvojio i Kup!

Vida s Bešiktašem osvojio i Kup!

Tri dana nakon što su osvojili naslov prvaka, nogometaši Bešiktaša postali su i pobjednici turskog Kupa. Bili su bolji od Antalyaspora (2-0), a Domagoj Vida igrao je cijelu utakmicu

U finalnom susretu igranom u Izmiru Bešiktaš je pobijedio Antalyaspor sa 2-0, a oba gola pala su u prvom poluvremenu. Bešiktaš je poveo već u trećoj minuti golom Josefa de Souze, a konačnih 2-0 postavio je Valentin Rosier u 31. minuti.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za pobjednički sastav. Dodajmo kako su na putu do stadiona napadnuti autobusi s igračima i pratnjom Bešiktaša. Skupina pristaša Göztepea kamenjem je oštetila karoseriju autobusa s igračima, te razbila jedan prozor na drugom autobusu.

Prije utakmice, oko stadiona je došlo i do tučnjave navijača Göztepea i Bešiktaša. Premda su ligaške utakmice zbog koronavirusa igrane bez gledatelja, na finalu je bilo dozvoljeno po 250 navijača obje momčadi. Za Bešiktaš je to bio deseti naslov pobjednika Kupa, a momčad iz Istanbula u subotu je osvojila i 16. naslov turskog prvaka.

Najčitaniji članci