Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vida se žalio na ozljedu pa je trenirao s bandažom na gležnju

Vida se žalio na ozljedu pa je trenirao s bandažom na gležnju
1

Za razliku od treninga u ponedjeljak, hrvatski nogometni reprezentativci su na Hitrec Kacianu u utorak trenirali po sunčanom vremenu. Malih je problema imao Domagoj Vida, ali s bandažom je odradio trening

VIDEO

'Vatreni' su i drugi dan trenirali na pomoćnom terenu Dinama prije utakmice sa Slovačkom u četvrtak. Izabranici Zlatka Dalića kompletirali su se dolaskom Modrića i Rebića koji su trenirali s momčadi. 

Sve je prošlo bez većih problema. Jedino se Domagoj Vida (30) na početku treninga požalio na bol u lijevom gležnju, ali fizioterapeuti su to bandažirali i hrvatski je stoper odradio trening bez problema. Njegov kolega u obrani Tin Jedvaj nije imao problema, već je istaknuo kako je sretan u novom klubu, Augsburgu.

- Lijepa je to promjena za mene, sviđaju mi se klub, grad i suigrači. Odlučio sam se na promjenu jer smatram da više nema smisla da budem pričuva na pet pozicija, želio sam igrati samo stopera i pokazati se u najboljem izdanju na svojoj prirodnoj poziciji. Zasad je sve u redu, rano je još za prave rezultate. Najvažnije mi je igrati te biti u dobroj formi, a za reprezentaciju ću, naravno, igrati što god je potrebno - rekao je Jedvaj.

Pokretanje videa...

11:56

Dominik Livaković je nakon odlaska Lovre Kalinića (29) u Aston Villu postao reprezentativna 'jedinica'. Lovre nije imao sreće ni s ozljedom, a dolaskom Toma Heatona u Villu sve je dalje od gola momčadi iz Birminghama. S druge strane 'Livi' odlično brani u Dinamu, ali i u reprezentaciji.

- Hamšik je dugo godina bio vođa Napolija, Kucka ima uistinu dobar udarac, ofenzivci su im jako dobri. Otraga imaju vratara Newcastlea, Škriniar je član Intera... moramo biti na 100 posto, koncentrirani, i svim suparnicima pokazati poštovanje - prokomentirao je Livaković nadolazeći kvalifikacijski susret i dodao:

- Pripreme teku izvrsno, atmosfera je među reprezentativcima odlična, a ove su dvije utakmice jako važne - kao što su bile i sve prošle u kvalifikacijama. Idemo na svih šest bodova kako bismo se približili plasmanu na Europsko prvenstvo.

Hrvatska će u četvrtak na stadionu Anton Malatinsky održati posljednji trening uoči utakmice protiv Slovačke koja je na rasporedu u petak u 20.45 sati. Već iduće jutro hrvatska vrsta leti iz Bratislave za Baku. U nedjelju je predviđen trening na stadionu Bakcell Arena u Bakuu, a utakmica je u ponedjeljak u 18 sati po hrvatskom vremenu. Povratak u Zagreb je u utorak oko 2 sata ujutro.

Hrvatska trenutačno zauzima treće mjesto u skupini sa šest bodova, tri manje od vodeće Mađarske, dok Slovačka na drugoj poziciji također, ima šest bodova. Wales je četvrti s tri boda, a na začelju je Azerbajdžan bez bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub