Sport

Komentari 12

VIDEO Babić tješio Molinu koji se oprostio od boksa: Pogodio me najbolje od svih, vrijeme je

VIDEO Babić tješio Molinu koji se oprostio od boksa: Pogodio me najbolje od svih, vrijeme je

'Borio sam se dva puta za titulu, otišao najdalje što sam mogao. Moje je vrijeme isteklo. Sretan sam zbog svega što sam napravio. Mnogi neće imati tu priliku. Veselim se životu poslije ovoga, čovječe', rekao je Molina

Poštujem svakog borca, baš svakog. Njega najviše. Pogodio me dosad najbolje od svih. Pokazao sam tako i moju granitnu bradu. Sad smo naučili da imam i dobru bradu, rekao je Eric Molina (39, 28-8) nakon poraza u drugoj rundi od našeg Alena ‘Savagea’ Babića (30, 9-0).

Uz taktove soundtracka iz Gladijatora ‘Now we are free’ ušao je hrvatski boksač u ring protiv Moline, a onda je iz sporta ispratio, mora se priznati, gladijatora koji je u profesionalno sportu bio 14 godina. Nakon što je Babić nokautirao Amerikanca u prvoj rundi, odlučio je Molina kako se više neće boriti. Video možete pogledati OVDJE.

- Osjećam se dobro. Mislim, razočaran sam jer sam izgubio, ali to je boks. Jednostavno je bolji. U ovom sam 15 godina, dijelio sam ring s najboljima, želim mu svu sreću. Ovo je sport za mlađe. Ovo je zadnji put da ovo radim - rekao je Molina.

Alen Babic v Eric Molina

Eddie Hearn je nakon meča istaknuo da nije zadovoljan Molininom predstavom te da ga više neće zvati u Matchroom, a vjerojatno nije ni slutio da će se 39-godišnjak oprostiti od boksa. Dva se puta borio za titulu, 2015. za onu WBC-ovu koju danas drži Tyson Fury, a drugi put godinu dana kasnije kad je protiv Anthonyja Joshue pokušao doći do IBF-ove titule. Oba je puta izgubio tehničkim nokautom, baš kao i protiv Filipa Hrgovića 2019. godine te na kraju protiv Babića.

- Borio sam se dva puta za titulu, otišao sam najdalje što sam mogao. Moje je vrijeme isteklo. Sretan sam i blagoslovljen zbog svega što sam napravio. Mnogi neće imati tu priliku. Veselim se životu poslije ovoga, čovječe. Ima dobar život i mislim da sam spreman. Svakome tko me pobijedi, želim mu najboje, pa tako i Babiću - zaključio je Molina.

Najčitaniji članci