Sport

Komentari 2

VIDEO Đoković je zaboravio na Australiju: Uživao uz hit Halida

VIDEO Đoković je zaboravio na Australiju: Uživao uz hit Halida

Proteklog vikenda posjetio je Vrdničku kulu, dok je sa suprugom Jelenom proveo večer u izlasku. Na terenu bismo ga prvi put ove godine trebali vidjeti na turniru u Dubaiju koji počinje idućeg tjedna

Novak Đoković puni baterije u svojoj domovini. Ožiljci će vjerojatno ostati od onoga što je proživio u Australiji, ali prvi tenisač svijeta pokazuje da je sve to sada iza njega. Ili barem pokušava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Proteklog vikenda posjetio je Vrdničku kulu, dok je sa suprugom Jelenom večer proveo u izlasku. Đokovići su uživali u živoj glazbu uz izvođača Damira Handanovića, a Novak se posebno opustio na hit Halida Bešlića "Romanija".

Video možete pogledati OVDJE.

Ugostio je Đoković i najbolji par svijeta, naše Mektića i Pavića, u svom teniskom centru, a posjetio je i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kada je najavio da će u idućim danima iznijeti konačno svoju stranu priče o događanjima u Australiji.

- Želio sam se vidjeti s vama jer sam kao građanin Srbije osjetio potrebu zahvaliti se na velikoj podršci za vrijeme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, prijatelja i cijelog naroda. Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan. Ove okolnosti pokazuju da će ta veza trajati zauvijek - rekao je Đoković.

Na terenu bismo ga prvi put ove godine trebali vidjeti na turniru u Dubaiju koji počinje idućeg tjedna.

Najčitaniji članci