LIVE 24sata u Berlinu: Više od tisuću Hrvata ispred 'vatrenog' kafića, navijači razvili najveću zastavu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 106

24sata u Berlinu: Više od tisuću Hrvata ispred 'vatrenog' kafića, navijači razvili najveću zastavu

24sata u Berlinu: Više od tisuću Hrvata ispred  'vatrenog' kafića, navijači razvili najveću zastavu
17

Hrvatski navijači postali glavni prizor u središtu Berlina. Okupljanju se u blizini fan zone blizu Brandenburških vrata, a čekaju prvu utakmicu 'vatrenih' protiv Španjolske (subota, 18 sati)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Navijači Hrvatske u Berlinu , Berlin, Njemačka
Sortiranje događaja
UŽIVO IZ BERLINA

Naš reporter Mato Galić opet se javlja ispred kafića gdje je fenomenalna atmosfera. Okupilo se više od 1000 navijača, a taj broj je svaku minutu sve veći.

STIGLA NAJVEĆA ZASTAVA

Ispred spomenutog kafića stigla je i 100 metarska zastava, atmosfera je uzavrela, a tamo je uživo i naš reporter Mato Galić.

'VATRENI' KAFIĆ

Naši reporteri stigli su u grčki kafić Remvi koji su na tri dana unajmili hrvatski navijači. Ovo je konobar Sotiris, Grk. Puštaju Coloniju zasad, trešte hrvatske pjesme.

24sata
HNS OBJAVIO UPUTE

Oko tridesetak tisuća Hrvata očekuje se u subotu na utakmici protiv Španjolske, ali prognoze idu tako daleko pa kažu da bi u Berlinu na dan utakmice moglo biti i do stotinu tisuća naših navijača!

HNS je za sve njih objavio upute.

- Dođite u subotu od 12:00 na okupljanje hrvatskih navijača na Breitscheidplatz u Berlinu! Dostupni hrana i piće, glazba i zabava. Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer je stadion udaljen od centra, a u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica. Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata

HRVATI UVJERENI U POBJEDU

Berlin je i dan uoči utakmice protiv Španjolske postao glavni grad Hrvatske. Na tisuće naših navijača slilo se u njemačku metropolu i dalo do znanja svima kako će 'vatreni' u subotu imati ogromnu podršku.

24sata

Sreli smo navijače iz svih dijelova Lijepe naše i Europe, svi su uvjereni u pobjedu, a društvo sa zagrebačke Savice nam kaže:

- Pobijedit ćemo 4-2. 

Riječi im se pozlatile.

Komentari 106