Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO I za ovo je dobio 80.000 dolara? Pogledajte sramotno ponašanje Pairea na US Openu

VIDEO I za ovo je dobio 80.000 dolara? Pogledajte sramotno ponašanje Pairea na US Openu

Prvi je set izgubio za 19 minuta, u drugom se potrudio i protegnuo ga na sat vremena, a onda je za 20 minuta bio u svlačionici. Kontroverzni Paire objasnio je da su ga 'sustigli demoni'

VIDEO

Prvi set glatkih 6-0 za Britanca Camerona Norrieja (27, ATP 9.) koji je bio veliki favorit protiv Francuza dobro poznatog po kontroverzama, Benoita Pairea (33, ATP 173.). Trajao je taj prvi set 19 minuta, a onda kao da ga je nešto probudilo u drugom te je došao do 5-3 i imao servis za set, ali ga je izgubio da bi izgubio i set u tie breaku što mu je očito u potpunosti slomilo moral.

Izašao je na teren u trećem setu i izgubio ga za minutu više nego prvi pa odšetao s terena u svom stilu, dok za vrijeme igre i nije pokazivao previše želje. Štoviše, mnogi su kontroverznim vidjeli njegovo pakiranje torbe kod 5-0 za Britanca prije posljednjeg gema u kojem je imao 30:0 pa na kraju izgubio.

Optužili su ga zato engleski mediji da je 'tankirao' te da je njegov potez sramotan, a podsjetili su na to da su ga na Wimbledonu prošle godine upozorili zbog nedovoljnog zalaganja. Za ovaj je nastup dobio 80.000 dolara te mu ih organizatori imaju pravo oduzeti ako smatraju da je prestao igrati na pobjedu. No, u njegovu je obranu stao Britanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očito je bilo jako vruće i možda je potkraj trećeg seta želio igrati brzo i skratiti poene, možda ga je vrućina smetala - objasnio je čudnu situaciju Norrie.

Tennis: National Bank Open

A zatim smo čuli i stranu samog Pairea, koji je pojasnio njegove probleme i donio odluku koja bi mu trebala pomoći.

- Od početka godine se osjećam loše na terenu i danas je opet bilo tako, nije lako. U drugom sam setu vodio 5-3 i trebao sam ga osvojiti što bi bilo dobro za moji glavu, ali demoni su se vratili. Nisam siguran da ću ove sezone nastaviti igrati, možda stanem i vratim se sljedeće godine - objasnio je tenisač koji ove godine na Touru ima tek četiri pobjede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića