Sport

Komentari 14

VIDEO Jokić je ljutit zbog novog isključenja: Nisam ovo zaslužio

VIDEO Jokić je ljutit zbog novog isključenja: Nisam ovo zaslužio

Svaka čast na njegovoj novoj sjajnoj utakmici, ali ovakve stvari mu se ne smiju događati. Pogotovo ne u ovakvom trenutku, u zadnjoj četvrtini utakmice, rekao je trener Denvera Mike Malone

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je novu hvale vrijednu partiju, ovaj put protiv Washingtona, ali se još jednom našao u središtu izgreda.

POGLEDAJTE VIDEO: Kukoč u Kući slavnih

Denver je pobijedio 113-107, premda je velikim dijelom posljednje četvrtine imao i prednost veću od 15 poena razlike, a igrač utakmice bio je Jokić s 28 poena, 19 skokova i devet asistencija.

No, u zadnjoj četvrtini krenulo je Jokićevo naguravanje sa suparničkim igračem Dinwiddiejem. Jokić je imao potrebu, nakon toga, prigovarati sucu, a kao 'nagradu' je dobio isključenje.

Jokićevo isključenje možete pogledati OVDJE.

NBA: Washington Wizards at Denver Nuggets

Želio je nakon toga Jokić dodatno i žestoko polemizirati sa sucima, no u tome su ga spriječili njegovi suigrači pa je nakon svega napustio parket i krenuo put svlačionice.

- Isključen sam ni zbog čega. Jedino što sam rekao sucu jest da je morao svirati prekršaj na meni. Ništa drugo. Nisam ovo zaslužio - rekao je Jokić.

Takav potez nije se svidio njegovom treneru Mikeu Maloneu.

- Svaka čast na njegovoj novoj sjajnoj utakmici, ali ovakve stvari mu se ne smiju događati. Pogotovo ne u ovakvom trenutku, u zadnjoj četvrtini utakmice. Mora naučiti bolje kontrolirati emocije.

Najčitaniji članci