Obavijesti

Sport

Komentari 21

VIDEO Jokića 'okrenulo': Prvo je odigrao utakmicu sezone pa divljački srušio igrača Miamija!

VIDEO Jokića 'okrenulo': Prvo je odigrao utakmicu sezone pa divljački srušio igrača Miamija!

Centar Denvera Nikola Jokić dobio je neugodan udarac nakon što je dodao loptu te 'pao' na provokaciju i žestoko udario Markieffa Morrisa s leđa. Izazvalo je to pomutnju na terenu, a Jimmy Butler mu je htio vratiti

VIDEO

Bio je to glup potez. Osjećam se loše. Nisam trebao tako reagirati, ali dogodilo se usred igre. Dobio sam udarac. Vidio sam protivnika i mislio da će to biti samo namjeran prekršaj. Udario me i pomislio sam kako je to preoštro od njega. Mislim da je to bio prljav potez i morao sam se zaštititi, objasnio je Nikola Jokić nakon što je polomio Markieffa Morrisa s leđa u pobjedi Denver Nuggetsa protiv Miami Heata (113-96).

NBA: Miami Heat at Denver Nuggets

Do tog je trenutka srpski centar igrao čudesnu utakmicu, a onda su mu se dvije i pol minute prije kraja susreta 'spustile rolete'. Imao je 'Joker' do tog trenutka 23 koša, 15 skokova i 10 asistencija, ali jedan potez protivnika izbacio ga je iz takta. Prvo je Jokić odlično blokirao Adebaya, a onda je Morris s namjerom napravio rubni prekršaj i udario Jokića.

Bilo je to na granici nesportske, ali onda je srpski centar pokazao što znači ne samo nesportska, već direktno isključenje iz igre. S leđa je laktom i tijelom odnio Morrisa koji je samo pao na parket, a srpskog su centra odmah s terena ispratili zaštitari, dok su obje momčadi smirivale situaciju na terenu.

NBA: Miami Heat at Denver Nuggets

Osim ponajboljeg košarkaša Miami Heata Jimmyja Butlera koji se htio obračunati s Jokićem i pozivao ga na okršaj do kojeg nije došlo. Jokić je prvo sjeo na stolice za rezervne igrače, ali nedugo nakon toga morao je u svlačionicu i zasigurno ga očekuje visoka novčana kazna uz barem utakmicu suspenzije. 

NBA: Miami Heat at Denver Nuggets

- Osjećam se loše, nisam trebao ovako reagirati. Prije svega, da me ne izbace iz igre. Moram pomoći momčadi u pobjedi, to je najvažnije. Ali događa se, osjećam se loše, no moram se nekako zaštititi. Vjerojatno da nisam ovako reagirao to bi bio nesportski faul na meni, ali je bilo adrenalina i reakcija nije izostala - zaključio je Jokić nakon utakmice.

Video možete pogledati OVDJE.

U sjajnoj NBA sezoni i dalje uživaju košarkaši Golden Statea koji su u noći s ponedjeljka na utorak upisali već devetu pobjedu, u deset odigranih utakmica.

Ovaj put je Golden State na domaćem parketu pobijedio Atlantu 127-113 iako su gosti imali prednost na poluvremenu (65-61). No, „ratnici“ su strašno odigrali treću četvrtinu koju su dobili 41-20, a predvodio ih je Stephen Curry koji je ubacio okruglih 50 poena. Imao je i deset asistencija, sedam skokova te 50-postotni šut iz igre (14-28), uz 9-19 za tri poena. Inače, Curry je prvi igrač lige koji je ove sezone ubacio 50 ili više poena na jednom susretu.

Sam Curry bio je previše za prošlosezonske finaliste Istočne konferencije, a još je 16 poena za Golden State ubacio Jordan Poole, dok je Andrew Wiggins dodao 13. Kod Atlante je najbolji bio Trae Young s 28 koševa i devet asistencija, dok je John Collins dodao 19 uz šest skokova.

Luka Dončić je ubacio 25 poena za Dallas koji nije imao problema protiv New Orleansa na domaćem parketu. Bilo je 108-92, a New Orleans je prva momčad lige koja je time došla do jubilarnog desetog poraza.

Bez LeBrona Jamesa LA Lakers su pred svojim navijačima svladali Charlotte 126-123 i to nakon produžetka. Gotovo polovicu poena za Lakerse ubacili su Anthony Davis (32 poena) i Carmelo Anthony (29), s tim da je Davis u pobjedu ugradio i 12 skokova. Premda je imao čak sedam izgubljenih lopti i loš šut (5-15) iz igre Russell Westbrook je ostvario još jedan triple-double u svojoj karijeri (17 poena, 14 asistencija i 12 skokova).

Na suprotnoj strani cijela startna petorka Charlotte je bila dvoznamenkasta po pitanju poena, a najljepše je brojke ostvario LaMelo Ball (25 poena, 15 skokova i 11 asistencija).

Chicago je s uvjerljivih 118-95 pobijedio Brooklyn kojeg je doslovno razbio na komadiće u posljednjoj četvrtini dvoboja. Tih 12 minuta završilo je uz čak 42-17 za Chicago koji je i dalje pri vrhu Istočne konferencije. DeMar DeRozan je ubacio 28 poena za pobjednike, dok je Zach Levine dodao 24, a Nikola Vučević 11 uz 13 skokova.

Na drugoj strani, dok je mogao, momčad je u egalu držao Kevin Durant (38 poena i 10 skokova) uz tek malu pomoć LaMarcusa Aldridgea (19 poena i sedam skokova).

Bez Joela Embiida (pozitivan na COVID-19), ali i Harrisa, Philadelphia nije mogla do domaće pobjede protiv New Yorka. Knicksi su slavili 103-96 uz 31 poen i 12 skokova Juliusa Randlea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba