Obavijesti

Sport

Komentari 29

VIDEO Kane šokirao 'građane' u finišu! Čudesan derbi na Etihadu

VIDEO Kane šokirao 'građane' u finišu! Čudesan derbi na Etihadu

Tottenham je držao prednost, grčevito se branio, a kada je Romero u 90. minuti igrao rukom činilo se da će momčadi podijeliti bodove. Mahrez je zabio, a onda je uslijedio show Harryja Kanea

VIDEO

Fantastičan i neizmjerno uzbudljiv derbi odigrali su nogometaši Manchester Cityja i Tottenhama u derbiju 26. kola Premier lige. Derbi čiji je rasplet bio upravo onakav kakvom su se nadali Jurgen Klopp i Liverpool. Momčad Antonia Contea srušila je lidera engleskog prvenstva 2-3 u triler završnici zahtjevnog gostovanja na Etihadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Guardiola puši kubanku 00:58

Manchester City je imao inicijativu više-manje cijelu utakmicu. Tottenham se povukao i prepustio igru 'građanima', no upravo je u takvim utakmicama Conte najjači. Pa je i velika pobjeda stigla iz vrhunsko odigranih kontra napada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tottenham je poveo već u 4. minuti golom Dejana Kuluševskog, a Ilkay Gündogan vratio je stvari na početak u 33. 'Spursi' su ostali na samo dva pokušaja iz prve dionice, a sličan rasplet odvio se i u drugoj.

Manchester City v Tottenham Hotspur - Premier League - Etihad Stadium

City je napadao, a londonski klub zabijao. Pa je tako Harry Kane sjajno pogodio u 59. minuti, a pet minuta kasnije imao je mat poziciju. Istrčao je jedan na jedan s Edersonom, ali mu je Brazilac nevjerojatno obranio stopostotnu šansu.

Kane se u 74. minuti iskupio za promašeni zicer i ubacio loptu u mrežu, ali mu je Anthony Taylor poništio gol. VAR je ustvrdio da je u začetku akcije došlo do zaleđa.

Manchester City v Tottenham Hotspur - Premier League - Etihad Stadium

Tottenham je držao prednost, grčevito se branio, a kada je Romero u 90. minuti igrao rukom u šesnaestercu činilo se da će momčadi podijeliti bodove. Precizan s bijele točke bio je Riyad Mahrez zabivši za 2-2 i City je stigao do izjednačenja.

Taylor je produžio igru šest minuta i kada je sve ukazivalo na remi pojavio se Harry Kane. Sjajan centaršut uputio je Kuluševski, Kane je nadskočio braniče i neobranjivo pogodio pored Edersona za veliku pobjedu kojom su 'spursi' prekinuli crni niz od tri uzastopna poraza.

VIDEO SAŽETKA POGLEDAJTE OVDJE

Što znači da je Liverpool ponovno u igri za naslov prvaka jer je zaostatak za Cityjem sada samo šest bodova s tim da ima i utakmicu manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu