Obavijesti

Sport

Komentari 18

VIDEO Kleinheisler kaznio 'A je to' Lokomotive, Bošković ušao pa s dva komada zaledio Osijek

VIDEO Kleinheisler kaznio 'A je to' Lokomotive, Bošković ušao pa s dva komada zaledio Osijek

Golman Lokosa panično je izbio loptu, a onda je uslijedila nova pogreška. Mađar je dočekao šansu pa već na startu Osijeku donio prednost. Dugo je bilo 0-1, a onda je mladi Bošković u šest minuta šokirao Osječane

VIDEO

Dinamo je svoje odradio kod Slavena, derbi Hajduka i Rijeke je odgođen pa je posljednji od 'velike četvorke' u 2. kolu HNL-a zaigrao Osijek. Momčad Nenada Bjelice stigla je nešto okrnjena na gostovanje kod Lokomotive gdje je samo Drion Drena Beljo izostao zbog ozljede, no odmaranje igrača nije upalilo. 'Lokosi' su čudesnim preokretom slavili 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

Bjelica je na teren poslao mješoviti sastav kako bi neke igrače odmorio za uzvrat s Kizilžarom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A već u 16. minuti gost je stigao do vodstva. I to nakon velike greške Lokomotivine obrane koja je djelovala kao scena iz "A, je to!" 

Laszlo Kleinheisler vrebao je stvarajući pritisak na obranu domaće momčadi i on se isplatio. Golman Lokosa Santini panično je izbio loptu i dodao Mersinaju.

Uslijedila je nova pogreška. Stoper Lokomotive nije ju dobro primio, odbila mu se od noge, a na pravom mjestu bio je mađarski reprezentativac koji je loptu presjekao, uhvatio Santinija na krivoj nozi i poslao ju u mrežu za vodstvo. Bjelica bolji početak nije mogao poželjeti.

Lokomotiva i Osijek sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

Bio je to prvi pogodak Kleinheislera u HNL-u ove sezone i 13. ukupno u hrvatskom prvenstvu te drugi zaredom nakon što je zabio u pobjedi nad Kizilžarom 2-1 u Kazahstanu.

Osijek je držao minimalnu prednost i to isključivo zahvaljujući nevjerojatnom Ivici Ivušiću, koji je obranio nekoliko čistih, stopostotnih šansi. U jednoj akciji i u dva navrata zaredom.

No, nije mogao puno kada je Blaž Bošković u 80. minuti golom nakon kornera vratio stvari na početak. Bošković je bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kornera s lijeve strane i matirao nemoćnog Ivušića. Bjelica je poludio na svoje igrače.

Samo šest minuta kasnije hladan tuš za Osječane. Kulenović se prošetao kao da je na promenadi i servirao loptu Boškoviću koji je pogodio donji lijevi kut za veliki preokret.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje