Sport

Komentari 9

VIDEO Kung-fu Ibra! Pogledajte kako majstor udara u 41. godini

VIDEO Kung-fu Ibra! Pogledajte kako majstor udara u 41. godini

Ibrahimović se na društvenim mrežama pohvalio videom taekwondo vještine, a lakoća s kojom izvodi borilačke elemente s navršenih 40 godina je impresivna

Iako je početkom listopada ove godine napunio 40 godina i ušao u peto desetljeće života, švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović ne prestaje oduševljavati nevjerojatnim fizičkim sposobnostima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović trenira

Napadač Milana na društvenim je mrežama objavio video u kojem podsjeća da je imao crni pojas u taekwondou, a zbog njegovih impresivnih pokreta i udaraca pozavidjeli bi mu brojni mlađi sportaši.

"Moraš biti bezobličan, poput vode", napisao je u objavi.

Ibrahimović, čiji otac je iz Bosne i Hercegovine, a majka iz Hrvatske, nedavno je rekao kako se ne planira uskoro umiroviti, a s obzirom na to da vrhunsku formu pokazuje na terenu i van njega, bila bi to prava šteta. 

Serie A - Fiorentina v AC Milan

- Igrat ću dokle god mogu. Ne želim žaliti što sam prestao, a onda sjedim i razmišljam o tome kako samo mogao nastaviti jer se dobro osjećam. Bolje je kad si totalno na kraju i kad si možeš reći ja više ovo ne mogu - rekao je Ibrahimović pa dodao:

- Nemam problema ako moram propatiti. To je za mene kao doručak. Mnogi ljudi ne razumiju kako je to propatiti, jer ove nove generacije, koje imaju sve te platforme, moraju napraviti malo da bi dobili nagradu. Prijašnja generacija morala je napraviti puno toga da bi dobila malo i ponosan sam što sa dio starije generacije.

Ibrahimović je ove sezone odigrao deset utakmica u dresu Milana te je zabio pet golova uz jednu asistenciju. 

 

Najčitaniji članci