Obavijesti

Sport

Komentari 56

VIDEO Ludnica u Milanu! Rebić utrpao dva gola, Pašalić novu sezonu otvorio asistencijom

VIDEO Ludnica u Milanu! Rebić utrpao dva gola, Pašalić novu sezonu otvorio asistencijom
7

Naveliko se u talijanskim medijima pisalo o Rebićevu angažmanu na pripremama i želji da "vrati Milanu za slabiju prošlu sezonu". I to je napravio već u prvom kolu nove

VIDEO

Čast otvoriti novu sezonu Serie A protiv prvaka Milana pripala je Udineseu. U uzbudljivoj utakmici u kojoj je palo čak šest pogodaka 'rossoneri' su slavili 4-2. Ante Rebić zabio je dva pogotka, debitirali su Divock Origi, Charles de Ketelaere i Tommaso Pobega.

Filip Benković odgledao je susret s klupe dok je Rebić igrao do 72. minute. U drugom susretu Atalanta je na gostovanju kod Sampdorije slavila 2-0, a asistent za prvi pogodak bio je Mario Pašalić.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Milana slave titulu

Pokretanje videa...

slavlje milan 01:31

Udinese je ekspresno poveo već u drugoj minuti. Nakon kornera najviši u skoku bio je Becao. Rebić i Leao bili su uz brazilskog braniča, no nisu dobro reagirali i Milanova obrana popustila je već u ranoj fazi utakmice.

No, kako je krenuo, susret se i nastavio. Potpuna ludnica. Samo devet minuta kasnije Theo Hernandez je iz penala zabio svoj 19. gol u Serie A i to nakon što je intervenirao VAR. Ranije je prekršaj bio na Calabriji.

A već u 15. minuti potpuni preokret! Fantastičnu akciju odigrali su domaći nogometaši, a Ante Rebić, koji je protivno svim najavama proteklog tjedna startao umjesto Girouda, završio je akciju pogotkom.

friendly football match - LR Vicenza vs AC Milan

Sjajnu formu pokazao je hrvatski nogometaš na pripremama, naveliko se u talijanskim medijima pisalo o Rebićevu angažmanu i želji da "vrati Milanu za slabiju prošlu sezonu" i to je napravio već u prvom kolu nove sezone!

Fantastično je potegnuo unutar šesnaesterca i neobranjivo pogodio pored Silvestrija za veliki preokret! Bio je to njegov 27. pogodak u dresu Milana, 30. ukupno. Tri je postigao u dresu Fiorentine.

Serie A - AC Milan v Udinese

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Držao je Milan kontrolu, bolje stajao na travnjaku, no u zadnjim sekundama prvog poluvremena Udinese je izjednačio. Masina je sjajno ispratio ubačaj u četvrtoj minuti sudačke nadoknade i glavom pogodio pored nemoćnog Maignana za 2-2.

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Milan je ponovno stigao do vodstva. Strijelac je bio Brahim Diaz u 46. minuti.

Serie A - AC Milan v Udinese

Ante Rebić stigao je do drugog pogotka u 68. minuti. Brahim Diaz je fantastično ukrao loptu na desnoj strani i požrtvovno ju, onako bacivši se, poslao u sredinu gdje se Rebić fantastično snašao i pogodio pod prečku. San Sirom se zaorilo "Anteee Reeebić."

Serie A - AC Milan v Udinese

VIDEO REBIĆEVA DRUGOG GOLA OVDJE

Rebić je iz igre izašao u 72. minuti kada ga je zamijenio Olivier Giroud. Publika velebnog milanskog stadiona ispratila ga je pljeskom.

U isto vrijeme igrao se i susret Sampdorije i Atalante (0-2). Za 'božicu' je u prvih 11 startao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić i u 26. minuti sjajno je glavom poslužio Toloija nakon ubačaja za vodeći pogodak. Pašalić je igrao do 84. minute.

Konačnih 2-0 postavio je Lookman u 96. minuti.

Serie A - Sampdoria v Atalanta

VIDEO ASISTENCIJE PAŠALIĆA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka