Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Milan slavio i odvojio se od Intera! Sada čeka kiks rivala

VIDEO Milan slavio i odvojio se od Intera! Sada čeka kiks rivala

Gol vrijedan nova tri boda i bitne pobjede u utrci za naslov prvaka zabio je Pierre Kalulu. Bio je to fantastičan udarac iz odbijanca kojim je naciljao u donji kut, a golman Empolija ostao nepomičan

VIDEO

Nogometaši Milana slavili su s minimalnih 1-0 na San Siru protiv Empolija u susretu 29. kola Serie A. Hrvatski nogometaš Ante Rebić ušao je u igru u 83. minuti, a Milan je ovom pobjedom pobjegao Interu na pet bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Prvo poluvrijeme prošlo je u potpunosti u znaku domaće momčadi. Milan je konstantno pritiskao iako je pritisak tek djelomično bio silovit. Momčad Stefana Piolija kontrolirala je posjed i kombinirala ne dozvolivši Empoliju priliku za kreaciju. Pa su tako gosti zaprijetili tek jednom potkraj prvog poluvremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - AC Milan v Empoli

Što se tiče Milana, valja izdvojiti šansu Florenzija iz 9. minute kada su 'rossoneri' briljantno odigrali akciju. Bek na posudbi, a danas privremeno na poziciji lijevog bočnog u odsutstvu Thea Hernandeza, odigrao je kombinaciju s Leaom pa izbio u šansu i pucao u donji desni kut, ali mu je gol Vicario sjajno obranio.

Serie A - AC Milan v Empoli

U 19. minuti Milan je poveo. Giroud je izveo slobodni udarac s desne strane, a Pierre Kalulu je fantastično naciljao iz odbijanca. Lopte se odbila od živog zida, a Francuz majstorski pogodio u donji desni kut. Vicario je ostao ukopan u mjestu.

VIDEO GOLA OVDJE

Serie A - AC Milan v Empoli

Domaćin je nastavio pritiskati i ponovno je Florenzi mogao povećati prednost u 36. minuti, no udarac je otišao tik uz stativu. Do kraja poluvremena zaprijetio je i Giroud, ali njegov udarac glavom zaustavio je Vicario.

Odmah na početku drugog dijela, u 49. minuti, Luperto je sjajno tukao glavom nakon slobodnog udarca i Mike Maignan je sjajnom intervencijom spriječio izjednačujući pogodak i eventualni šok na San Siru.

Coppa Italia - Semi Final First Leg - AC Milan v Inter Milan

Samo dvije minute kasnije Žurkowski nije uspio pospremiti odbijanac, ponovno je Mike Maignan bio na pravom mjestu Empoli je bolje djelovao u nastavku, odnosno igra Milana je pala i sve je to djelovalo prilično mlitavo.

Pa je i prilika do kraja bilo na kapaljku. Toliko da je najopasniji bio dalekometni pokušaj Messiasa, koji je Vicario spremno uhvatio. U 83. minuti priliku je dobio Ante Rebić, koji je u igru ušao kada i Zlatan Ibrahimović.

Serie A - AC Milan v Empoli

Sukus svega je da je Milan, unatoč nešto slabijoj predstavi u nastavku, stigao do nove pobjede čime se odvojio od prvog pratitelja Intera i sada mu bježi pet bodova. Inter svoju utakmicu 29. kola igra u nedjelju kod Torina dok Napoli gostuje kod Verone.

Inače, ranije u subotu i Juventus je stigao do pobjede. Momčad Massimiliana Allegrija uvjerljivo je slavila na gostovanju kod Sampdorije 3-1.

Serie A - Sampdoria v Juventus

Ka četvrtoj uzastopnoj pobjedi u Serie A Juventus je pogurnuo domaći stoper Yoshida autogolom u 23. minuti, a samo 11 minuta potom Morata je s bijele točke povisio na 2-0 nakon prekršaja Coleya na Keanu. U nastavku je domaći sastav mogao i do poravnanja, no Szczesny je u 74. minuti obranio kazneni udarac Candreve pa je sretni pogodak Sabirija iz slobodnog udarca u 84. minuti bio tek za smanjenje na 2-1, da bi pokušaj Morate glavom u 88. minuti vratar Sampdorije Falcone sam nogama ugurao u vlastitu mrežu za konačnih 3-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi