Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Peti tenisač svijeta od napora povraćao tijekom meča

VIDEO Peti tenisač svijeta od napora povraćao tijekom meča
4

Paul je mogao i lakše do finala, ali je na kraju na terenu sa sunarodnjakom Fritzom proveo čak tri sata i 25 minuta što je najduži meč u 30-godišnjoj povijesti ovog turnira

VIDEO

U finalu ATP turnira u meksičkom Acapulcu će igrati sedmi i osmi nositelj, američki tenisač Tommy Paul i Australac Alex de Minaur.

ATP 500 - Mexican Open

Nakon dugačke i dramatične polufinalne borbe Tommy Paul je sa 6-3, 6-7(2), 7-6(2) pobijedio sunarodnjaka Taylora Fritza, inače trećeg nositelja. Paul je mogao i lakše do finala, ali je na kraju na terenu sa sunarodnjakom Fritzom proveo čak tri sata i 25 minuta što je najduži meč u 30-godišnjoj povijesti ovog turnira.

Paul je dobio prvi set i kod 5-4 u drugom je servirao za meč. Imao je i jednu meč loptu, ali se Fritz izvukao iz te situacije te dobio tie-break drugog seta za nastavak drame. Ona je otišla do kraja, do tie-breaka trećeg seta u kojem je na kraju ipak slavio Paul.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ATP 500 - Mexican Open

Fritz je zbog velikog napora morao povraćati pa je meč nakratko prekinuti. U jednom trenutku otišao je do kante, a nakon što je došao k sebi, publika mu je pljeskom pružila podršku. 

Video možete pogledati OVDJE

ATP 500 - Mexican Open

Mladi, 19-godišnji Danac Holger Rune je dobio prvi set protiv Australca Alexa de Minaura te je velikim dijelom drugog seta bio bolji, ali je na kraju Australac ipak slavio 3-6, 7-5, 6-2 nakon dva sata i 48 minuta.

Tijekom trećeg seta Rune je imao i lakših problema s ozljedom te je u završnici meča ostao bez snage i nije mogao pratiti svog suparnika.

U karijeri je De Minaur osvojio šest ATP turnira, prošle godine jedino je slavio u Atlanti, dok će Tommy Paul loviti svoju drugu titulu u karijeri nakon što je prije dvije godine pobijedio u Stockholmu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu