Obavijesti

Sport

Komentari 44

VIDEO Petković rasparao mrežu Šibenika! Pogledajte krasan gol

VIDEO Petković rasparao mrežu Šibenika! Pogledajte krasan gol

Tri i pol mjeseca Bruno Petković nije uspio zatresti suparničku mrežu. Zadnji put zabio je Osijeku još tamo u studenom prošle godine, a ovaj Šibeniku bio je zaista fantastičan

VIDEO

Dinamo je u potpunosti neutralizirao više-manje sve pokušaje Šibenika. 'Plavi' su odigrali vrlo mirno i smiono prvo poluvrijeme dopustivši gostima samo jednu prijetnju iz 11. minute da bi i u nastavku držali sve pod kontrolom pa na koncu slavili s uvjerljivih 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo u Sevilli 03:16

Momčad Željka Kopića povela je prvijencem Bočkaja u 16. minuti, do kraja poluvremena novo pojačanje Emreli je sjajno zatresao prečku i bio vrlo blizu vlastitog prvijenca, a Dinamo je u nastavku stigao i do povećanja vodstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: GNK Dinamo i HNK Šibenik u 25. kolu Prve HNL

Nakon tri i pol mjeseca Bruno Petković je konačno pronašao put do mreže. Mučile su ga ozljede, zatim i vrlo slaba forma, no kako vrijeme odmiče tako se i 'desetka' Dinama sve više vraća.

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Šibenik u 25. kolu Prve HNL

Odigrao je vrlo dobro i aktivno prvo poluvrijeme da bi danas vrlo dobru izvedbu okrunio pogotkom u 59. minuti. I to kakvim pogotkom!

Tamo je Špikić odlično proigrao Ristovskog na boku koji je ubacio, a Petković unutar kaznenog prostora odapeo iz prve poluvolejem i fantastično zakucao loptu u mrežu gotovo u same rašlje!

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Bio je to zaista fantastičan pogodak kojim je Petković konačno prekinuo golgeterski post. Posljednji put zabio je Osijeku 20. studenog u derbiju, a od tada je prošlo tri i pol mjeseca. Bio je to njegov šesti gol ove sezone u HNL-u i deseti ukupno u svim natjecanjima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...