Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Sosa sjajno asistirao, Jakić slavio u hrvatskom derbiju

VIDEO Sosa sjajno asistirao, Jakić slavio u hrvatskom derbiju

Andrej Kramarić odigrao je čitav susret za Hoffenheim koji je izgubio sa 0-2 (0-0) na gostovanju kod Mainza 05 golovima u završnici susreta. Pogotke su postigli lee (79) i Niakhate (83-11m)

VIDEO

Nogometaši Stuttgarta nalaze se u sve težoj poziciji u borbi za ostanak u prvoj njemačkoj ligi nakon 2-3 (1-1) domaćeg poraza od Eintrachta iz Frankfurta u 21. kolu.

Pokretanje videa...

Borna Sosa odabrao Njemačku 01:19

Stuttgart je dva puta uspijevao izjednačavati nakon vodstva Eintrachta, ali ne i treći put. Strijelci za goste bili su N'Dicka (7) i dva puta Hrustić (47, 77), dok su pogotke za domaće zabili Anton (42) i Kalajdžić (70). A za gol švicarskog reprezentativca je najzaslužniji sjajni Sosa. Njegova momčad ne briljira ove sezone, prijeti joj borba za ostanak, ali on i dalje blista. I zbog toga ne čudi interes Chelseaja. 

Dobio je loptu na lijevoj strani i fantastično zavrnuo u peterac gdje je Kalajdžića pogodio u trepavicu. Napadač Stuttgarta zabio je za 2-2, ali domaćini nisu uspjeli do boda. Hrustić je sedam minuta kasnije donio pobjedu Eintrachtu. 

Sjajnu asistenciju pogledajte OVDJE

Borna Sosa odigrao je čitav susret za Stuttgart koji je ostao pretposljednji 17. sa 18 bodova, tri manje od 16. Wolfsburga koji će u nedjelju ugostiti posljednji Greuther Fürth, a četiri manje od 15. Augsburga, koji je na svom terenu sa 2-0 (1-0) bio bolji od najugodnijeg iznenađenja prvenstva Uniona iz Berlina. Kristijan Jakić odigrao je cijeli susret i opet bio jedan od najboljih. Eintracht je s ova tri boda skočio na deveto mjesto. 

firo: February 5th, 2022 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga, season 2021/2022 VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt, GER,

Andrej Kramarić odigrao je čitav susret za Hoffenheim koji je izgubio sa 0-2 (0-0) na gostovanju kod Mainza 05 golovima u završnici susreta. Pogotke su postigli lee (79) i Niakhate (83-11m).

Osmi Hoffenheim ima 31 bod, a 10. Mainz samo bod manje.

Na vrhu je Bayern sa 49 bodova, šest više od Borussije iz Dortmunda. Bayern će svoj susret 21. kola igrati od 18.30 sati na svom terenu protiv RB Leipziga, dok će Borussia u nedjelju ugostiti Bayer iz Leverkusena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi