Obavijesti

Sport

Komentari 14

VIDEO Suigrač Šime Vrsaljka je zaprosio djevojku na stadionu

VIDEO Suigrač Šime Vrsaljka je zaprosio djevojku na stadionu
5

Marcos Llorente nakon osam godina veze s fitness trenericom Pady priredio je romantičnu prosidbu. Ona je mislila da se radi o običnom intervjuu, a onda je kleknuo. Stigli su i prijatelji

Doveo je djevojku na travnjak Wande Metropolitano, a ona nije imala pojma o čemu se radi. Zapravo, mislila je da će analizirati prošlu sezonu. Tako je i počelo.

- Fantastična sezona u kojoj smo uzeli titulu - počeo je pričati Marcos Llorente (27), veznjak Atlética i suigrač hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

Pokretanje videa ...

- Teška je bila godina jer nije bilo navijača, ali bilo je nevjerojatno emotivno. Ponosna sam na njega. Navijali smo za njega od doma - kazala je Pady, inače fitness trenerica.

- Ajmo pogledati video o tim trenucima - rekao je gospodin iza kamere, a Marcos je vidno bio malo nervozan.

Nakon sportskih sažetaka, pustili su video o njima dvoma. Pady je odmah zaplakala. Čini se da joj je bilo jasno što slijedi. 
Osmogodišnju vezu Marcos je okrunio prosidbom.

"Smijali smo se skupa. Uvijek si me podržavala. Ali, najvažnije, voljeli smo se od prvog dana. Prije gotovo dvije godine, 19. listopada 2019., napisala si ovo. Ne znam sjećaš li se još... "DA, ŽELIM". Nadam se da ćeš mi i danas reći... DA, ŽELIM", napisao je Marcos u videu.

Kleknuo je, izvadio prsten. Pristala je.

- Ne vjerujem, ne vjerujem - ponavljala je Pady dok su na teren novog Atléticova stadiona izašli prijatelji novopečenih zaručnika.

Iza Llorentea je fantastična šampionska sezona s 13 golova i 12 asistencija. Nastupio je i na četiri utakmice Eura (propustio Slovačku i Hrvatsku), a sad je potvrdio da je i veliki romantičar.