Sport

Komentari 44

VIDEO Torcida i navijači Benfice došli napasti ultrase Barcelone? Policija spriječila makljažu

VIDEO Torcida i navijači Benfice došli napasti ultrase Barcelone? Policija spriječila makljažu

Uoči utakmice na Camp Nouu internetom je prošla snimka u kojoj je umalo došlo do velikog huliganskog incidenta, a u kojem je, navodno, prema tvrdnjama portugalskog Recorda, sudjelovala i splitska Torcida

Barcelona nije iskoristila meč-loptu na Camp Nouu i osigurala drugo mjesto u skupini Lige prvaka. Katalonci su u europskom debiju novog trenera Xavija odigrali bez golova s Benficom koja uoči zadnjeg kola ima dva boda manje od Barcelone.

Uoči utakmice, međutim, internetom je prošla snimka u kojoj je umalo došlo do velikog huliganskog incidenta, a u kojem je, navodno, prema tvrdnjama portugalskog Recorda, sudjelovala i splitska Torcida.

Hajdukovi huligani udružili su se s Benficinim No Name Boysima, s kojima su u odličnim odnosima, i iznenadili navijačku grupu Barcelone Boixos Nois, najžešću kažu, stigavši pred njihov pub, međutim, kada su ugledali policiju, huligani su uhvatili sprint i razbježali se.

Policija je spriječila izvjesnu navijačku makljažu i nerede i, dakako, spasila Boixos Noise od iznenadnog napada nepozvanih gostiju...

Najčitaniji članci