Obavijesti

Sport

Komentari 42

Seniori, sada ste vi na redu! Klinci su srušili jaku Atalantu

Seniori, sada ste vi na redu! Klinci su srušili jaku Atalantu
19

Dinamovi juniori napravili su sjajan uvod u večerašnji ogled Dinama i Atalante na Maksimiru. Mladi Zagrepčani sredili su prvake Italije u ovoj uzrasnoj kategoriji, čovjek odluke bio je Karrica

VIDEO

Mlada momčad Dinama otvorila je nastup u skupini C juniorske Lige prvaka pobjedom 1-0 protiv Atalante u susretu igranom na Hitrec-Kacianu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogodak odluke zabio je Bernard Karrica u 49. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE POBJEDNIČKI GOL:

U prvom poluvremenu nije bilo golova, no oba sastava su mogla do vodstva. Najbolju priliku u prvom dijelu imali su gosti u 27. minuti, no Renato Josipović je sjajno obranio udarac Roberta Piccolija. Dinamo je uzvratio u završnici prvog dijela, no Bartol Franjić je slabo pucao.

Dinamo je poveo u 49. minuti golom Bernarda Karrica na asistenciju Leona Šipoša. Gosti su bilo korak do izjednačenja u 72. minuti, no Emmanuel Gyabuaa je uzdrmao okvir gola.

Posljednjih deset minuta Dinamo je igrao s igračem manje nakon što je isključen kapetan Bartol Franjić. Još jednu veliku priliku Talijani su imali u 86. minuti, no Josipović je odlično reagirao na udarac Davidea Ghislandija. U 88. zaprijetio je i Diallo Traore, no 'modra' jedinica je bila sjajna.

Slijedi City

U drugom susretu iz skupine C mlada momčad Manchester Cityja je na gostovanju pobijedila Šahtar sa 3-1. Golove za Engleze zabili su Adrian Bernabe Garcia (18), Eduard kozik (27-ag) i Nabil Touaizi (79), dok je pogodak za ukrajinski sastav zabio Artem Bondarenko (33).

Juniori Dinama će ove sezone igrati u "Champions League Path" dijelu ždrijeba, a protivnici će im biti, kao i seniorskom sastavu, Manchester City, Atalanta i Šahtar.

Pobjednik skupine izborit će plasman u osminu finala, dok drugoplasirana momčad ide u play-off rundu gdje će se za ulazak u osminu finala boriti s jednom od momčadi koja igra u Domestic Champions Path dijelu ždrijeba. Utakmice Lige prvaka mladih igraju se istog dana kada i Liga prvaka, samo u ranijem terminu.

U drugom kolu Dinamo će 1. listopada gostovati kod Manchester Cityja, dok će u Bergamu snage odmjeriti Atalanta i Šahtar.

Mlada momčad Dinama je prošle sezone dogurala do četvrtfinala Lige prvaka izgubivši od Chelsea nakon izvođenja jedanaesteraca. Londonski sastav je kasnije u finalu izgubio od Porta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj