Obavijesti

Sport

Komentari 76

VIDEO Vaso prozvao hrvatskog boksača: 'Kvrgoviću, nemoj se čuditi ako dobiješ ciglu u glavu'

VIDEO Vaso prozvao hrvatskog boksača: 'Kvrgoviću, nemoj se čuditi ako dobiješ ciglu u glavu'

Filipe, uzeo si štap i čačkaš osinjak. Ti znaš da sam ja Sotona. Nemoj brate, umjesto da si dobar sa mnom, ti bi sad napravio kaos, rekao je crnogorski borac Vaso Bakočević

VIDEO

Interesantna snimka pojavila se u bespućima interneta. Vaso 'Psihopata' Bakočević, popularni regionalni MMA borac i odnedavno boksač golim šakama, prozvao je hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Na treningu s VASOM BAKOČEVIĆEM: 'Spremam se za meč s Croatom, želim ga povrijediti!' 07:04

Bakočević je nedavno otvorio YouTube kanal i odlučio iskoristiti popularnost. Kako je krenuo, nema sumnje da će uskoro postati među gledanijima u regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kvrgoviću, pošto ne znam ništa o tebi, morat ću te guglat'. Filip Hrgović, El Animal. Znači Filip životinja Hrgović. Samo brate, nisi rekao koja si životinja, ne ličiš mi na tigra ili na lava. Prije bih rekao na majmuna s ovim spojenim obrvama - odmah se zaprijetio crnogorski borac pa dodao:

- Filipe, uzeo si štap i čačkaš osinjak. Ti znaš da sam ja Sotona. Nemoj brate, umjesto da si dobar sa mnom, ti bi sad napravio kaos. Nisam o tebi stvarno ništa znao. Vidio sam ti nekoliko slika i intervjua, djeluješ mi onako napuhan lik, ali sve to može biti laž. I ja djelujem kao debil, a ustvari sam dobar lik. Sad sam malo istražio tko si, ozbiljan rezime. WBC International titula 2018., IBF International titula 2020., europska zlatna medalja 2015. godine i brončana olimpijska medalja. Brate, pa ti si "Bronze bomber". 198 cm, 14 mečeva i 14 pobjeda, nisi ti Hrgoviću za baciti.

Pozornica šibenske Tvrđave svetog Mihovila ugostit će FNC Armagedon priredbu

Razlika u kilaži i visini je velika. Hrgović je teškaš, visok skoro dva metra i ima preko 100 kilograma dok se Bakočević većinu karijere borio u lakoj i velter kategoriji s ponekim izletima u srednju. Varirao je od 70 do 85, 86 kilograma, a visok je 170 centimetara.

Ipak, Bakočević ističe da ulica diktira drugačije metode.

- Nemoj ti Filipe misliti, ako se sretnemo i ti mi se izbečiš, da se nećemo ponabadati. Nisam ti ja boksač, ja se bavim malo ozbiljnijim stvarima, to je boks golim šakama. Ti moraš staviti bandaže pa navući one balone da bi se nabadao 12 rundi, ja se nabadam poput pravih muškaraca. Kao u spartansko doba. Ako se gdje sretnemo, a ja sam često gost u Zagrebu, možemo normalno popričati, a možemo se ponabadati. Samo ne zaboravi da si ti iz školske klupe otišao u dvoranu, a ja s ulice. Tako da se nemoj iznenaditi ako ti završi cigla u glavi.

Dotaknuo se i teme Alena Babića.

Alen Babic v David Spilmont

- Iskreno, ja sam za tebe prvi put čuo kad sam vidio da te Babić proziva. Sad sam te malo istraživao, internet je čudo. Pronašao sam da govoriš za Babića kako je smiješan i kako bi to za tebe bila laka lova. Zašto onda ne odradiš to? Ja ti mogu dati savjet kao netko tko je dugo u profesionalnom sportu. Ako pronađeš meč koji može prodati karte, a taj će meč sigurno prodati gomilu ulaznica, kao što Babić kaže rasprodat ćete neki stadion, pođi i prebij ga, to će ti biti laka lova. No, ja znam da ti tako ne misliš. Vidiš da će ti Babić biti problem i ne želiš riskirati. Namazan si ti Fićo.

Za kraj mu je poručio.

- Nemoj se Filipe zaje*avati, nemoj da se moramo boriti. Dobar si momak, ne treba ti to.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u