Obavijesti

Sport

Komentari 20

Vilanova: Svađa Messija i Ville samo je znak da je ekipa 'živa'

Vilanova: Svađa Messija i Ville samo je znak da je ekipa 'živa'
3

Dvojica su nogometaša katalonskog diva vodila glasnu raspravu nakon jednog neuspješnog napada, posebno je ljut bio Lionel Messi koji se razmahao rukama

VIDEO

Nogometaši Barcelone teškom su mukom pobijedili Granadu (2-0) u 5. kolu Primere, a španjolske je medije uzbunila i svađa Lionela Messija i Davida Ville…

Dvojica su igrača katalonskog diva vodila glasnu raspravu nakon jednog neuspješnog napada, posebno je ljut bio Messi koji se razmahao rukama, ali Barcelonin trener Tito Vilanova nije poslije utakmice želio pridavati veliku pažnju tom ''incidentu''.

- Tko god igra nogomet, zna da su takve rasprave normalna stvar, dio utakmice. Takvi su događaji znak da je momčad živa - rekao je Vilanova, a i sam Messi je nakon dvoboja umirio strasti.

- Nemojte tražiti probleme tamo gdje ih nema. Villa i ja se slažemo vrlo dobro, a rasprava je uobičajena stvar tijekom utakmice - poručio je argentinski genijalac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je, podsjetimo, tek u 87. minuti slomila otpor Granade pogotkom Xavija, a do kraja je još Borja Gomez zabio autogol za konačnih 2-0.

- Važno je samo da imamo maksimalnih 15 bodova poslije pet kola. Ključno je bilo postići prvi pogodak koji bi pomogao da Granada počne igrati otvorenije. Unatoč svemu, mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu u subotu - kazao je Vilanova.

Messi: Svađe se događaju i na treningu, ali tada nema kamera

Verbalni sukob se dogodio s Davidom Villom, ali su svi u klubu maksimalno smanjili važnost tog događaja. Pa, tako i sam Messi.

- Sasvim normalna pojava među igračima. Željeli smo pobjedu, a nije nam išlo. Naravno da se probudi nervoza, pa dođe i do takvih, vrućih razgovora. Ali, i na treningu se događaju takve situacije, samo što tada nema oko nas kamera, pa se o tome ne priča. Sada smo Villa i ja izazvali buku, a zapravo se ništa nije dogodilo - rekao je Messi i dodao:

- Znam da mogu igrati daleko bolje, ali svakom novom utakmicom se dižem u formi. Teško je, ritam je žestok i treba vremena da se uđe u njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...