Obavijesti

Sport

Komentari 26

E ovaj put smije jesti: Cormier otkrio koliko će težiti za Stipu

E ovaj put smije jesti: Cormier otkrio koliko će težiti za Stipu
1

Dana mi je rekao da izgledam kao da još uvijek nisam nabio toliko kilograma. Rekao sam mu da nisam… Pitao sam ga: 'Što misliš, koliko ću težiti?'. On je odgovorio: '120, nakon što skineš kilu i pol', rekao je DC

VIDEO

Stipe Miočić je najopakiji čovjek na planeti i to je potvrdio, evo, već treću obranu naslova zaredom. Njegovu titulu htjet će preuzeti neporaženi teškaš Daniel Cormier, koji proteklih nekoliko godina caruje poluteškom kategorijom.

Upravo će kompletan borac kao što je  DC biti prilično velik zalogaj za Stipu. Aktualni šampion kategorije do 93 kilograma napokon neće morati voditi bitku sa skidanjem kilograma te je tom prilikom otkrio koliko će težiti u šampionskom meču s Miočićem.

- Imat ću oko 104, možda 106,5 kilograma. To je za otprilike 4,5 kilograma manje od onoga koliko će težiti moj protivnik. Jedino što će se promijeniti je to da ću puno više dizati utege, a neću imati ni toliko skromne obroke - nasmijao se DC pa otkrio dio razgovora sa šefom UFC-a Danom Whiteom.

- Dana mi je rekao da izgledam kao da još uvijek nisam nabio toliko kilograma. Rekao sam mu da nisam… Ne još. Pitao sam ga: 'Što misliš, koliko ću težiti?'. On je odgovorio: '120, nakon što skineš kilu i pol'. Rekao sam mu da nije normalan, imat ću 104-106,5 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

UFC 226 na kojem će se sresti Stipe i DC na rasporedu je 7. srpnja u Las Vegasu u T-Mobile Areni. Za sada je to jedina potvrđena borba, ali radi se na još jednoj superborbi koja bi trebala biti co-main eventu Stipi i Cormieru.

Riječ je o superatraktivnom dvojcu, prvaku muha kategorije Demetriousu Johnsonu i prvaku bantam kategorije TJ-u Dillashawu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...