Sport

Komentari 14

'Vjerujem u zakon velikih brojeva, ako smo mogli protiv Rijeke, onda možemo i Dinamo'

'Vjerujem u zakon velikih brojeva, ako smo mogli protiv Rijeke, onda možemo i Dinamo'

Sve se vidi na terenu, igra jako dobro u zadnje vrijeme i pohvalio bih kolegu Krznara koji radi jako dobar posao. Vidio sam dosta novih stvari i mehanizama koji ih čine raznovrsnijima, pohvalio je Oreščanin Dinamo uoči polufinala Kupa

Velika, kažu i najveća, utakmica u srijedu je pred Goricom. Prvi put igrat će u polufinalu Hrvatskog kupa, ali prepreka je najteža moguća. Pobijediti motivirani Dinamo na Maksimiru (18:00) misija je koja spada u one najteže moguće u hrvatskom nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, Goričani vjeruju da mogu, još više nakon pobjede nad Lokomotivom kojom su prekinuli seriju od sedam utakmica bez pobjede.

- Dobro nam je sjela ta pobjeda, da konačno zapjevamo u svlačionici. Trenutak je bio najbolji mogući uoči ovog tjedna koji je dosad najveći za ovaj klub - najavio je trener Gorice Siniša Oreščanin.

- Nadam se da neće biti grča, igrači moraju shvatiti ovo kao nagradu, da uživaju u trenutku. Samo to želim.

Želio bi Oreščanin i bolji zdravstveni karton, ali i dalje su na njemu na listi nedostupnih Suk, Lovrić, Kalik, Steenvoorden...

- Sad smo se već i navikli na to. Trebalo nam je malo vremena da se pohvatamo, da igrači preuzmu njihovu ulogu. Optimistični smo, nadamo se da će biti zanimljiva i konkurentna utakmica.

Dinamo?

- Sve se vidi na terenu, igra jako dobro u zadnje vrijeme i pohvalio bih kolegu Krznara koji radi jako dobar posao. Vidio sam dosta novih stvari i mehanizama koji ih čine raznovrsnijima. A naš plan? Neka ostane plan u svlačionici, samo se nadam da ćemo ga provesti većinu poluvremena, prvog ili drugog.

Matija Dvorneković s Goricom je prošao trećeligaške travnjake, sada doživljava najveće trenutke s klubom.

- Vjerujem da je još puno velikih stvari ispred kluba - kazao je kapetan Gorice pa se kratko vratio na Lokomotivu i proslavu.

- Skoro pa sam zaboravio riječi naše pjesme. Šef je rekao da sam ja krivac jer sam nakon zadnje pobjede rekao da moramo uživati u svakoj pjesmi, haha. 

U 11 utakmica s Dinamom Gorica je izgubila deset puta i jednom remizirala. Što može sutra?

- Kao i protiv Rijeke, protiv koje smo prekinuli taj crni niz, vjerujem u zakon velikih brojeva. Zašto ne bismo iznenadili uz kvalitetu koju imamo?

Najčitaniji članci