Sport

Komentari 3

Vlahović o iskusnim suigračima: 'Ovdje sam kako bih ih slušao'

Vlahović o iskusnim suigračima: 'Ovdje sam kako bih ih slušao'

Dybala i Morata? S njima obojicom sjajno se slažem na terenu i izvan njega, prije svega zato što su oni sjajni tipovi. Što se tiče njih dvojice na terenu i u nogometu općenito, oni su velikani i šampioni, rekao je Srbin

Dušan Vlahović u prve je dvije utakmice u dresu 'stare dame' pokazao da se radi o klasnom napadaču koji ima potencijal za velike stvari , a nakon pobjede Juventusa u Kupu protiv Sassuola impresionirao je i poniznošću.

- Dybala i Morata? S njima obojicom sjajno se slažem na terenu i izvan njega, prije svega zato što su oni sjajni tipovi. Što se tiče njih dvojice na terenu i u nogometu općenito, oni su velikani, šampioni i osvajači niza trofeja. Ja sam dosta mlađi od njih i ovdje sam kako bih ih slušao i pokušao dosegnuti njihovu razinu - rekao je Vlahović pa nastavio:

- Ni najmanje nisam poletio zbog toga što sam u obje prve utakmice za Juventus postigao gol jer sam tek na početku ovdje. Toliko toga dugujem suigračima, treneru i svima u klubu, koji su me krasno dočekali i puno mi pomažu. Ništa što radim ne bi bilo moguće bez momčadi. Meni je čast igrati za Juventus, pomagati suigračima i staviti se na raspolaganje momčadi - zaključila je nova 'sedmica' Juventusa.

Unatoč drugom golu u drugom nastupu, trener Massimiliano Allegri kritizirao je srpskog napadača, ali i ostatak momčadi.

- On mora napredovati, isto kao i ostali igrači. Mora biti čišći u načinu na koji igra i više napadati prostor. To je normalan proces za svakog igrača. Utakmica je bila praktično gotova, ali smo imali sreće sa šansom u samoj završnici. Istina je da smo u drugom poluvremenu stvorili puno šansi i dobro je da smo uspjeli pobijediti zaključio je Allegri.

Najčitaniji članci