Obavijesti

Sport

Komentari 6

Vlasnik Dallasa je lud za Lukom Dončićem: Stigao u Sloveniju s Nowitzkim i donio mu ugovor

Vlasnik Dallasa je lud za Lukom Dončićem: Stigao u Sloveniju s Nowitzkim i donio mu ugovor

Mark Cuban je pripremio Luki Dončiću petogodišnji ugovor od 202 milijuna dolara, a kako ga je strah da mu netko ne otme ljubimca, cijeli posao preuzeo je na sebe. Došao je u Sloveniju i osobno mu donio ugovor

VIDEO

Iako su mu tek 22 godine, Luka Dončić danas je ponajbolji košarkaš na svijetu i jedna od popularnijih osoba na planeti. Genijalac, majstor, čudo od igrača, kako hoćete. S 18 godina osvojio je Euroligu i Europsko prvenstvo, a s 19 godina stigao u NBA ligu kao treći pick na Draftu. Govorili su mu kako je trom i pretežak za najjaču košarkašku ligu, pričali su kako je precijenjen igrač. A on im je odgovorio onako kako samo on zna.

Već nakon nekoliko mjeseci SAD ga je upoznao i shvatio o kakvom dijamantu je riječ. Sa samo 22 godine postao je ponajbolji košarkaš na svijetu, a njegov Dallas toliko je oduševljen njime pa mu je posvetio praznik. Ubuduće će se 6. srpnja u Dallasu obilježavati kao Dan Luke Dončića. Eto, toliko im znači.

Basketball - Men - Group C - Argentina v Slovenia

Tamošnji stanovnici slovenskog košarkaša odavno svojataju, a nitko sretniji od njih kada su čuli da će potpisati novi ugovor. Bio je presretan i on jer će mu za pet godina pripasti čak 202 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Dallas Mavericks at Los Angeles Clippers

A vlasniku Marku Cubanu vrag ne da mira pa je cijeli posao preuzeo na sebe. Toliko je nestrpljiv i u strahu da bi mu netko mogao preoteti ponajboljeg košarkaša na svijetu pa je odlučio sam doputovati u Ljubljanu i osobno donijeti ugovor nevjerojatnom Slovencu.

NBA: Los Angeles Clippers at Dallas Mavericks

Dončić se u ponedjeljak vratio iz Tokija gdje je s reprezentacijom osvojio četvrto mjesto, a osim Cubana, u glavni grad Slovenije doći će novi trener Jason Kidd, GM Nico Harisson te posebni savjetnik i ponajbolji europski košarkaš u povijesti Dirk Nowitzki.

FIBA Olympic Qualifying Tournament Final - Lithuania v Slovenia

Svu tu plejadu legendarnih košarkaša okupio je vlasnik Dallasa kako bi pridobio Dončića. A nakon odrađenog posla, Luka ih može počastiti slovenskim specijalitetima. Neće mu biti problem, bit će teži za 202 milijuna dolara. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu