Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vodila pa stala: Vekić ispala u prvom kolu turnira u Portorožu

Francuska tenisačica Diane Parry pobijedila je Hrvaticu Donnu Vekić 2-6, 6-4, 6-1 u dvoboju prvog kola WTA 250 turnira u slovenskom Portorožu.

Vekić (86. na WTA ljestvici) imala je odličan ulaz u meč protiv Francuskinje koja je petnaest mjesta bolje plasirana na ljestvici. Vekić je povela 4-0 i potom lako dobila prvi set 6-2. U drugom setu Vekić je bila blizu konačnog slavlja jer je vodila 4-3, ali je u tom trenutku stala.

Parry je napravila niz od šest gemova. Izjednačila je na 1-1 u setovima i povela 3-0 u odlučujućoj dionici nakon čega Vekić više nije imala šanse za povratak. Do kraja je hrvatska tenisačica osvojila još samo jedan gem te se oprostila od turnira.

Na turniru nastupaju još dvije hrvatske tenisačice. Petra Marčinko će igrati protiv Španjolke Cristine Bucse (110. na svijetu), dok je suparnica Tare Wurth talijanska tenisačica Jasmine Paolini (55. na svijetu).

Vodila pa stala: Vekić ispala u prvom kolu turnira u Portorožu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu