Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vori: Gol nam je postao kao kutija šibica, a igrači Vardara kao kineski zid, nevjerojatno

Vori: Gol nam je postao kao kutija šibica, a igrači Vardara kao kineski zid, nevjerojatno

Nevjerojatno da smo ovakvu utakmicu u kojoj smo kontrolirali sve izgubili - morao se s porazom od Vardara pomiriti Igor Vori u prvoj službenoj utakmici na Zagrebovoj klupi

VIDEO

Kako i zašto je Zagreb ostao bez četvrtog finala SEHA lige, dublja će trenerska analiza tek reći, a ona prva i površna da nije još uvijek jasno što se zagrebašima dogodilo u zadnjih osam minuta polufinala osim da su se ugasili. Vodili su 24-18 protiv Vardara koji nije izgledao kao momčad vrijedna finala sve dok Zagreb nije ponudio šansu, a Makedonci je, po običaju, čak i kvalitetom ispod svih prijašnjih momčadi, iskoristili za izjednačenje tri sekunde prije kraja pa onda i preko sedmeraca (30-29) u kojima je Ristovski potvrdio klasu, na žalost Matanovića i Vistoropa, a radost svojih suigrača s kojima će u osmo Vardarovo finale, treće protiv Veszprema.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava SEHA Final Foura

Pokretanje videa...

SEHA liga Final Four 01:07

- Kao da sam bio prorok kad sam rekao prije utakmice o tom Vardarovom pobjedničkom karakteru. Mi smo 52 minute imali glavu i rep, obrana i 5-1 i 6-0 je funkcionirala, kao i napad i onda kao da nas je netko maknuo s terena. Dobro smo čak reagirali i na sedmog igrača, ali napadački u toj završnici ostali statični, nismo gledali na gol. Nevjerojatno da smo ovakvu utakmicu u kojoj smo kontrolirali sve izgubili - morao se pomiriti Igor Vori u prvoj službenoj utakmici na Zagrebovoj klupi.

- Ne znam jesmo li se prepali pobjede ili mislili da je gotovo, ali gol nam je postao kao kutija šibica, a Vardarovi igrači kao kineski zid. Srljali smo, ali vidjelo se iskustvo kod Vardara kod pojedinih igrača. Dibirov je zabio tri gola pred kraj, pa Čupić zadnji. To su sve iskusni frajeri koji su prošli puno toga. Naučili smo lekciju, barem se nadam da jesmo, i idemo se sada spremiti za nedjelju i Meškov (18:00).

David Mandić zabio je osam od osam lakoćom, u obrani tradicionalno neprelazan. Ispalo je nedovoljno, nažalost.

- Moji golovi ništa ne vrijede kad smo izgubili. Golman Vardara obranio je u toj završnici nekoliko lopti i, nažalost, sreća u sedmercima bila je na njihovoj strani.

Stevče Aluševski, trener Vardara, opet je uspio iščarobirati pobjedu s klupe. Dibirov, Čupić... Iskustvo se nije dalo ni kod nemogućeg. 

- Dok je Dissinger mogao igrati kako zna, bili smo u egalu. Zagreb je bio bolja momčad 55 minuta, čak i nismo u obrani bili loši koliko u napadu. Ali kad smo zabili nekoliko lakih golova, pomogao je i golman. Pokazali smo karakter i, da se ne ponavljam, ovi su momci rođeni pobjednici. Znam da je protivniku teško izgubiti na takav način, ali to je sport.

Timur Dibirov, zamjenik kapetana Stoilova, za kraj još jednom. 

- Nikad ne razmišljamo da nešto nije nemoguće. Možda je presudilo malo više iskustva koje imamo u ovakvim utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu