Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vozač ZET-ova autobusa prebrz za 'modru' obranu

Vozač ZET-ova autobusa prebrz za 'modru' obranu
1

E, da sam 10 godina mlađi, rekao je 37-godišnji Ivica Pozaić, napadač Gaja i vozač ZET-ova autobusa, koji je zabio gol Dinamu u Kupu

VIDEO

Gotovo 5000 ljudi gledalo je šesnaestinu finala Hrvatskog kupa između petoligaša Gaja iz Mača i Dinama. Početkom drugog dijela napadač Gaja Ivica Pozaić je zabio, a “stadion” eksplodirao.
- Rekli su mi dečki: 'Sad možeš kopačke objesiti o klin. Zabil si Dinamu’ - prepričao je Pozaić situaciju kod gola. Ivica radi u ZET-u, vozi autobus, a trenira triput u tjednu. Uz pretpostavku da “uhvati” vremena.
- Vozim liniju 119, Podsused - Črnomerec - Podsused, u subotu 116, Podsused - Ljubljanica. Tako, radim svaki dan do pola šest, šest. A kako je trening u 19 sati, nerijetko ne stignem - priča simpatični Ivica. Nakon utakmice nije zamijenio dres ni s jednim Dinamovim igračem.
- Nisam tražio, a iskreno sumnjam da bi mi dali. Uostalom, ja sam hajdukovac i nije mi potreban Dinamov dres - kroz smijeh kaže Ivica. Osim gola, Ivica je i u prvom poluvremenu imao sjajnu priliku, no Kelava je obranio. Sa 37 godina na leđima odlično se nosio sa stoperima Carlosom i Bišćanom.
- E da sam deset godina mlađi... Bilo bi svašta. No Dinamo je igrao s pedeset posto svojih mogućnosti. A najbolji im je Zagorac Mikić. On nas je sam pobijedil - zaključio je Ivica, najpoznatiji čovjek Hrvatskog zagorja, jutro nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu