Obavijesti

Sport

Komentari 21

Potop Vide i Bešiktaša usred Istanbula, petarda Man. Cityja

Potop Vide i Bešiktaša usred Istanbula, petarda Man. Cityja
3

Sporting je s uvjerljivih 4-1 pobijedio Bešiktaš u gostima i ostao u igri za prolazak dalje, a kapetan Vida skrivio je kazneni udarac. City je bio nemilosrdan u Belgiji

VIDEO

Nogometaši Manchester Cityja porazili su na gostovanju Club Brugge s 5-1 u prvom susretu trećeg kola A skupine Lige prvaka, dok je u dvoboju iz C skupine Sporting u Istanbulu porazio Bešiktaš 4-1.

Nakon što je u prošlom kolu izgubio od PSG-a, City se u Belgiji vratio na pobjedničku stazu ostvarivši uvjerljivu pobjedu.

"Građani" su mrežu domaćina prvi put zatresli u 13. minuti, no pogodak je poništen nakon asistencije VAR-a. I u 30. minuti je VAR odlučivao, no ovoga puta gosti su bili zadovoljni odlukom, Cancelo je zabio za 1-0.

Na 2-0 je povisio Mahrez iz kaznenog udarca u 43. minuti, a u 53. minuti je Kyle Walker pogodio za 3-0. Golijadu je nastavio Cole Palmer u 67. minuti postigavši pogodak u svom debiju u Ligi prvaka i to dvije minute nakon što je ušao u igru. U 81. minuti Hans Vanaken je smanjio, a konačnih 5-1 je postavio Mahrez u 84. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group A - Club Brugge v Manchester City

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju PSG i RB Leipzig.

Na ljestvici vodi City sa šest bodova, PSG i Brugge imaju po četiri boda, a RB Leipzig je bez bodova.

U skupini C Bešiktaš i Sporting su u Istanbulu odigrali sjajnu utakmicu s pet golova i niz prilika na obje strane, a na koncu su slavili gosti sa 4-1. Bila je to prva Sportingova pobjeda i treći Bešiktašev poraz.

Gosti su opasno zaprijetili već u drugoj minuti, pucao je Paulinho no Ersin Destanoglu je sjajno reagirao. Uzvratio je Bešiktaš u petoj minuti, Rachid Ghezzal je pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored gola. U 15. minuti odličnu priliku je imao Pablo Sarabia, no Destanoglu je još jednom odlično reagirao odbivši loptu u korner. No, iz kornera je Sporting poveo.

Goncalo Inacio je ubacio, a Coates zabio za 1-0. U 24. minuti Bešiktaš je izjednačio, također iz kornera. Pjanić je nabacio, a Larin zabio za 1-1. No radost domaćih navijača kratko je trajala. Tri minute kasnije vidjeli smo reprizu prvog gola, no ovoga puta je iz kornera ubacio Paulinho, a Coates zabio svoj drugi gol.

Champions League - Group C - Besiktas v Sporting CP

Gosti su do konca poluvremena zabili još jedan pogodak, s bijele točke je bio siguran Sarabia, a jedanaesterac je skrivio hrvatski reprezentativac Domagoj Vida igrajući rukom. U samoj završnici prvog dijela Alex Teixeira je smanjio na 2-3, ali je pogodak poništen nakon asistencije VAR-a.

U nastavku susreta turski sastav je imao  nekoliko sjajnih prilika za smanjenje vodstva, no Larin i Michy Batshuayi nisu bili precizni. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Paulinho pogodivši za 4-1 u 89. minuti.

Vida je kao kapetan odigrao cijeli susret za Bešiktaš.

U drugom susretu iz ove skupine sastaju se Ajax i Borussia Dortmund koji vode u skupini s po šest bodova. Sporting ima tri, a Bešiktaš je na nuli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu