Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vratila su se brončana braća: Pripadamo svjetskom vrhu...

Vratila su se brončana braća: Pripadamo svjetskom vrhu...
1

Napokon sam uspio osvojiti tu medalju koja mi puno znači i daje mi motivaciju da nastavim ovim ritmom er mislim da pripadam europskom i svjetskom vrhu, rekao je Anđelo Kvesić...

VIDEO

Hrvatska karate reprezentacija u ponedjeljak se vratila iz Španjolske gdje je prošloga tjedna na Europskom prvenstvu u Guadalajari osvojila tri odličja, u pojedinačnoj konkurenciji brončana odličja osvojila su braća Ivan i Anđelo Kvesić, dok je broncu osvojila i muška reprezentacija u borbama.

Hrvatska je tako broj osvojenih seniorskih medalja sa europskih prvenstava od samostalnosti povećala na čak 81. 

- Mi se u posljendjih 15-ak godina nikada nismo vratili bez ijedne medalje s nekog velikog natjecanja. No, moramo biti iskreni i priznati da osim kvalitete morate imati i malo sreće - izjavio je po povratku sa EP-a predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek.

Ivan Kvesić je u Guadalajaru otputovao kao aktualni svjetski prvak u kategoriji do 84 kilograma, no u polufinalu EP-a zaustavio ga je Bjelorus Anton Isaku. Ipak, u dramatičnoj borbi za broncu u subotu je svladao Francuza Farouka Abdelssalema i to u posljednjoj sekundi dvoboja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Anđelo je, pak, u kategoriji preko 84 kilograma nakon bronce sa SP 2016. u Linzu pridodao i broncu s kontinentalnog natjecanja.

- Napokon sam uspio osvojiti tu medalju koja mi puno znači i daje mi motivaciju da nastavim ovim ritmom jer mislim da pripadam europskom i svjetskom vrhu - rekao je Anđelo Kvesić.

Na sljedećim Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine po prvi put će se u programu naći i karate, a Ivan Kvesić je realni kandidat za nastup na tom natjecanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu