Obavijesti

Sport

Komentari 110

Vratio se 'BBC': Svi iz ubojitog trojca zabijali nakon tri godine

Vratio se 'BBC': Svi iz ubojitog trojca zabijali nakon tri godine
1

Bale postigao najbrži Realov gol u drugom poluvremenu još od 2004., kraljevi prvi iz Španjolske s više od 100 golova! Kova igrao, Modrić odmarao

VIDEO

Vratio se BBC! Ako pogledamo imena koja stoje iza pobjede Real Madrida od 4:0 protivAlavesa , mogli bismo to zaključiti. Cristiano Ronaldo i Gareth Bale su bili strijelci, a dvije asistencije i gol je upisao Karim Benzema.  Prvi puta nakon travnja 2016. godine svatko iz slavnog  napadačkog trojca Reala je zabio po jedan gol!

Sjajan potez napravio je Benzema u 44. minuti kada je u gostujućem kaznenom prostoru petom dodao Cristianu Ronaldu , a Portugalac je pogodio za prednost Reala.

Istaknuo se Benzema i u 46. minuti kada je gotovo na sredini terena uzeo loptu protivniku, vukao je prema golu, a onda dao prema naprijed na lijevu stranu gdje je dolazio Gareth Bale . Bio je to najbrži Realov gol u drugom poluvremenu (trebalo mu je 28 sekundi) još od 2004. godine kada je Raul nakon 19 sekundi zabio na San Mamesu.

Ronaldo je u 61. minuti natrčao na jednu loptu koju mu je dodao Lucas i tako je postigao svoj drugi pogodak na susretu.

Dvije sjajne asistencije Karim Benzema je okrunio pogotkom za konačnih 4:0. Javier Estrada Fernandez je skrivio jedanaesterac nad Baleom, a loptu je uzao Benzema i neobranjivo ju pospremio u mrežu.

Benzema je proradio u pravom trenutku i tako se na najbolji način odužio Zidaneu koji mu je vjerovao unatoč mlakim predstavama na terenu. Francuski je napadač posebno kritiziran bio nakon utakmice Lige prvaka protiv PSG-a, a mnogi su pisali da se više ne zaslužuje naći u prvoj postavi kraljeva.

Kraljevi su postali i prvi španjolski klub ove sezone koji je u svim natjecanjima postigao više od 100 golova. Real je treći u prvenstvu s 51. osvojenim bodom, četiri manje od Atletico Madrida i 11 manje od Barcelone. Mateo Kovačić je protiv Alavesa odigrao 73 minute, a Modrića nije bilo zbog problema s mišićem.

U ranijoj utakmici Celta Vigo je s 2:0 pobijedila Eibar, a strijelci su bili Aspas i Gomez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu