Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vratio se iz Slovenije: 'Nitko me na granici nije pregledao'

Vratio se iz Slovenije: 'Nitko me na granici nije pregledao'
3

Petar Đirlić, igrač slovenskog kluba ACH Volley iz Ljubljane i hrvatski reprezentativac u subotu se vratio iz Slovenije te se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji. Na granici kaže nije dobio nikakve upute

VIDEO

Iz kućne izolacije javio nam se hrvatski odbojkaški reprezentativac Petar Đirlić

- Koliko sam shvatio svi koji uđu u Hrvatsku moraju biti dva tjedna u karanteni. Meni nitko nije to osobno rekao na granici kada sam se u subotu vraćao iz Slovenije, ali sam sam odlučio provesti dva tjedna u izolaciji kako ne bi bio prijetnja za svoje ili okolinu - rekao je Petar. 

- Na granici me nitko nije pregledao niti rekao da moram na nekakav pregled. S obzirom da se zatvara ljubljanski aerodrom, svi strani igrači u klubu su otišli kući - dodao je. 

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:40

Naime, Đirlić je igrač slovenskog kluba ACH Volley iz Ljubljane koji je od utorka 17. ožujka i službeno prvak Slovenije

- S regularnim dijelom prvenstva smo završili, na temelju toga proglašeni smo prvacima. Ovaj tjedan trebao nam je početi playoff, ali zbog situacije koja je nastala, neće se održati - rekao je Đirlić. 

Situacija u Sloveniji za vrijeme njegova boravka bila je relativno mirna, objašnjava: 

- Sve je bilo uredu do početka prošlog tjedna kada se zarazio veći broj ljudi i to velik dio iz Ljubljane. No, panika za mojeg boravka tamo nije bila prisutna. Čak su i police u trgovinama bile pune.

- U četvrtak smo dobili obavijest od kluba o samoizolaciji i prekidu utakmica i treninga. Mi, stranci, smo za vikend odmah uhvatili priliku i otišli kući dok su suigrači iz Slovenije ostali tamo u samoizolaciji - dodao je. 

GER, CEV, BR VOLLEYS VS. ACH Volley Ljubljana

Petar se iz Slovenije vratio klupskim autom radi što manjeg kontakta s ostalim putnicima. Kaže kako ne zna kada će nazad iako je u Hrvatsku ponio samo najbitnije stvari. 

- Kako stvari stoje ne vjerujem da ću brzo nazad, prvenstvo je gotovo, playoff se neće ni odigrati, jedino stvari koje su mi ostale, ali lako za to, sada uživam s obitelji kod kuće. Reprezentacija je otkazana stoga ću ovo ljeto sam trenirati kako bi se doveo u formu za narednu sezonu - rekao je Đirlić. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet