Obavijesti

Sport

Komentari 33

Vratio se nakon 12 godina: Dobrodošao u plavi pakao

Vratio se nakon 12 godina: Dobrodošao u plavi pakao
8

Dvogodišnju suradnju sa Zekom smo dogovorili za dvije sekunde. Znamo se 35 godina. Ovo je njegova šesta funkcija u klubu, rekao je Mamić

VIDEO

Zajec je u klub došao malo prije 10.30. Čekali su ga Zdravko i Zoran Mamić.
- Sve smo dogovorili za dvije sekunde - rekao je Mamić, zastao na sekundu i nastavio:
- Nikad bez razloga nisam ulazio u svlačionicu nego samo ako trener ne bi mogao ispoštovati minimum minimuma da motivira nekog igrača da se potrudi i natopi dres znojem. Koliko znam Zajeca, ako netko ne bude dao sve od sebe, taj će igrač i prije svlačionice biti sankcioniran - rekao je Mamić.
Zajec je u Dinamu šesti put, što kao igrač, direktor, sportski direktor, trener...
- Dugo sam izbivao, bio sam u Panathinaikosu, uzeo dvostruku krunu, bio sam u Engleskoj i puno sam naučio. Ne znam sve o nogometu jer je to nemoguće, ali u ovom trenutku puno sam spremniji nego kad sam prošli put bio u Maksimiru - izjavio je Zeko.
U vrijeme trenera Jurčića Dinamo je igrao loše, publika je izbjegavala Maksimir.
- Publika će se vratiti osjeti li da se igra za dres, za grb, za plavu boju. Svi moji igrači morat će biti agresivni, pošteni. U tom slučaju, vjerujte, doći će i publika - kaže Zajec.
Već je otkrio gdje je problem.
- Želim igru sa što manje dodira. Protok lopte mora biti puno brži. Igra se gradi od zadnje linije, tako ću i ja. Ova je momčad psihički ranjena, ali može se vrlo brzo vratiti i igrati u Ligi prvaka - kaže Zajec, koji je rekao da baš i ne preferira strance u momčadi.
- Volim domaće igrače jer igraju s dvostrukim žarom, rođeni su ovdje, znaju klub i povijest. Strancima treba i do godinu dana da dobiju dojam o klubu. Nemamo strpljenja za strane igrače. Badelj bi trebao biti nosilac kluba. Iako, moja najveća simpatija je, nažalost, sad u Tottenhamu - završio je Velimir Zajec aludirajući na Luku Modrića.

LEKO BLIZU MAKSIMIRA
Dinamo je uvijek opcija. Ima nešto osim srca što me vuče prema Maksimiru. Rastao sam se s ‘modrima’ bez osvojenog naslova prvaka. S tim se nikad nisam pomirio niti neću, rekao je Jerko Leko, koji bi trebao pojačati Zajecovu momčad.
- S trenerom ćemo prokomentirati sve opcije - rekao je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani