Obavijesti

Sport

Komentari 10

Vrbanović Rusima: Lijepo ćete nas ugostiti zbog - Wembleyja

Vrbanović Rusima: Lijepo ćete nas ugostiti zbog - Wembleyja
1

Hrvatsku delegaciju je u svojem uredu primio Valerij Savinov, načelnik općine Roščino, koji je zahvalio HNS-u na izboru te obećao maksimalnu gostoljubivost hrvatskoj reprezentaciji

VIDEO

Hrvatska reprezentacija će za vrijeme FIFA Svjetskog prvenstva boraviti u hotelu Šumska rapsodija u mjestu Iličevo, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga.

Delegacija Saveza ovoga je tjedna ponovno posjetila budući kamp te je odradila sastanke s predstavnicima hotela i Fife, pritom dogovorivši sve detalje boravka Vatrenih.

Izbornik Zlatko Dalić i predstavnici Saveza još su se jednom uvjerili kako će Šumska rapsodija, smještena u mirnom kraju između šume i jezera, biti izvrsno okruženje za boravak reprezentacije.

Reprezentacija će trenirati na potpuno novom i atraktivno uređenom malom stadionu u mjestu Roščino, udaljenom 15-ak minute vožnje od hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trening centar se gradi upravo povodom Svjetskog prvenstva, tribine će primati 500 gledatelja, a tijekom SP-a u njemu će biti smješten i press centar za predstavnike medija.

Genadij Kolgotin, voditelj Komisije za fizičku kulturu i sport u Lenjingradskoj oblasti, dočekao je predstavnike HNS-a na stadionu te im predstavio cijeli projekt. Ukupna vrijednost projekta na kojem domaćini svakodnevno rade iznosi 4.7 milijuna eura.

Hrvatsku delegaciju je u svojem uredu primio Valerij Savinov, načelnik općine Roščino, koji je zahvalio HNS-u na izboru te obećao maksimalnu gostoljubivost hrvatskoj reprezentaciji, navijačima i predstavnicima medija za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Izvršni direktor Saveza, Damir Vrbanović, zahvalio je domaćinima na gostoprimstvu.

- Nama je iznimno važno osigurati maksimalne uvjete reprezentaciji, a uvjerili smo se da ćemo ovdje to imati. Ne sumnjam u vašu gostoljubivost, koju Hrvatska i zaslužuje, posebno nakon onih 3:2 na Wembleyju 2007. godine - podsjetio je Vrbanović na pobjedu Vatrenih protiv Engleske, koja je Rusima omogućila plasman na Euro 2008. godine.

Uz izbornika Dalića i izvršnog direktora Vrbanovića, u delegaciji Saveza bili su team managerica Iva Olivari, pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, marketinška managerica Koraljka Petrinović i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka