Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrijeđao paraolimpijce, ali onda ga je uništio Terminator Arnie!

Jadni i zlobni internetski trol namjerio se na paraolimpijce i sigurno nije očekivao da će mu Arnold Schwarzenegger odgovoriti. Nakon njegovog odgovora neko vrijeme odmorit će od tipkovnice...

Foto: Facebook
11 komentara

Ovi me dečki inspiriraju, napisao je Arnold Schwarzenegger (69) uz video na kojem je s irskim paraolimpijcima nakon što su osvojili medalje. 

So inspired by the athletes I'm meeting at Special Olympics World Games 2017 in Austria.

Posted by Arnold Schwarzenegger on 23. ožujka 2017

Slušaj, trolu, imaš dva izbora

Poznati holivudski glumac i bivši guverner Californije posebno je osjetljiv na zle komentare pa je u stilu Terminatora kojeg je utjelovio u nekoliko nastavaka uništio internetskog trola koji će neko vrijeme odmoriti od tipkovnice.

Schwarzenegger je u rodnoj u Austriji gdje se održavaju Svjetske olimpijske igre za sportaše s posebnim potrebama. Nažalost, internet je danas dostupan svima pa i onima kojima kao da je lobotomijom izvučen i zadnji trag ljudskosti.

- Ove Specijalne igre nemaju baš nikakvog smisla. Pa Olimpijada je za vrhunske sportaše svijeta koji se natječu međusobno kako bi saznali tko je najbolji. Ovi retardirani sportaši rade suprotno - ispalio je jadni trol, ali i uskoro požalio.

- Koliko god glup i zloban ovaj komentar bio, neću ga još izbrisati jer svi možemo nešto naučiti iz ovoga. Slušaj, imaš dva puta pred sobom. Garantiram ti da ovi sportaši imaju više hrabrosti, suosjećanja, pameti i vještina, zapravo, imaju više svih ljudskih pozitivnih vrednosta od tebe. Zato kreni njihovim putem jer bi mogao nešto naučiti. Ili možeš izabrati drugi put, ostani jadan, zloban i ljubomoran internetski trol koji se sakriva i ismijava druge - napisao mu je Arnie.

No sad ide i 'hasta la vista' dio.

- Znam da samo želiš pažnju pa ću biti prilično jasan. Ako nastaviš tim svojim putem, nitko te se neće sjećati.

Komentar je u međuvremenu obrisan, ali ostao je podsjetnik na dan kad je internetski trol naletio na Arnieja.

Foto: reddit

Naši partneri pišu
Message