Obavijesti

Sport

Komentari 99

Vrijeme da - zablista: Ronaldo pokazao sat od dva milijuna €

Vrijeme da - zablista: Ronaldo pokazao sat od dva milijuna €
8

Ronaldo je ambasador kompanije Jacob&Co od 2013. godine. Ovakav model sata s dodatna 424 dijamanata ima samo on, regularna verzija daleko je jeftinija, a ova njegova vrijedi oko dva milijuna eura

VIDEO

Cristiano Ronaldo vratio se na Old Trafford kao igrač Juventusa, u dom kluba u kojem je zablistao. Napravio je tada Ronaldo najveći transfer u povijesti, kad ga je United prodao Realu za 90 milijuna eura, a zablistao je i na presici uoči utakmice, noseći dijamantni set - naušnice, sat i prsten pa je svijetlio kao Betlehem.

Posebna verzija

Ništa kod Ronalda nije obično pa je prestižni sat kompanije Jacob&Co Caviar Tourbillon doradio. Pogađate, ovakvu verziju s dodatna 424 dijamanata ima samo on, regularna verzija daleko je jeftinija, a ova njegova vrijedi oko dva milijuna eura.

Ronaldo je postao ambasador kompanije Jacob&Co još 2013. kao igrač Reala. Nedavno su ga vidjeli kako nosi limitiranu verziju modela H24 vrijednog oko 115.000 eura.

Dijamantni CR7: Imam sve, na terenu i van njega sam primjer
Dijamantni CR7: Imam sve, na terenu i van njega sam primjer

No u Manchester je ponio najskuplju igračku.

U kompletu s naušnicama i prstenom, pričamo o milijunima eura. Na presici je pričao o - optužbama za silovanje.

- Igram u fantastičnom klubu, imam fantastičnu obitelj, četvero djece, zdrav sam. Imam sve. Za ostalo me nije briga. Istina će izaći na vidjelo - rekao je Ronaldo o optužbama za silovanje američke manekenke Kathryn Mayorge (34).

Champions League - Juventus Press Conference

'Imam sve'

Ne brine ga što je američka policija opet otvorila slučaj iz 2009. godine u kojem Amerikanka tvrdi kako ju je poznati nogometaš silovao i platio joj za šutnju. Njemački Der Spiegel je objavio i mailove koje je navodno poslao Ronaldov odvjetnički tim, a u kojem Cristiano priznaje da mu je djevojka rekla da prestane i da je bilo predigre, što je Amerikanka demantirala.

Iz Ronaldovog tabora najavili su da će tužiti Der Spiegel.

- Znam da sam primjer, znam to 100 posto. Na terenu i izvan njega. Zato sam uvijek nasmijan i sretan. Ne želim lagati, neću lagati. Moji odvjetnici su sigurni, ja sam također. Uživam u nogometu i životu - rekao je Ronaldo.

Ronaldo će večeras istrčati na Old Trafford u dresu Juventusa. Sigurno će dobiti veliki pljesak navijača koji ne zaboravljaju što je napravio u šest sezona u crvenom dresu kad je osvojio tri naslova prvaka, Fa Cup i Ligu prvaka.

- Jako je emotivno vratiti se. Osvojio sam ovdje dosta trofeja, Alexa Fergusona nikad neću zaboraviti. Bit će nam teško, United ima dobru momčad i igra doma, ali imamo i mi svojih aduta. Juventus i Real? Ne bih uspoređivao, drago mi je što sam igrao u Manchesteru i Realu i što sam igram u Juvenusu - diplomatski je završio Ronaldo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani