Obavijesti

Sport

Komentari 8

''Vrijeme je da Ukrajinci plate za ono što su nam napravili''

''Vrijeme je da Ukrajinci plate za ono što su nam napravili''
1

Stvarno smo se dobro pripremili i igramo svoj najbolji nogomet. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu večeras svladati i naše velike dužnike Ukrajince, rekao je Marinović

VIDEO

Hrvatska ima novu sportsku zvijezdu, malonogometni reprezentativac Dario Marinović novi je ljubimac nacije. Iako još nije navršio 22 godine, Dario se svojim zrelim igrama i golovima prometnuo u najboljeg igrača u sastavu Mate Stankovića, u nezaustavljivog driblera koji je u stanju sam riješiti utakmicu.

- Godine nisu važne. Nametnuo sam se golovima i dobrom igrom izborniku i sada svi očekuju da nastavim s dobrim igrama – kaže Marinović, koga hvale i suigrači i izbornik.

- ''Baka'' je čudo – kazat će za njega stariji.

Da ne bi bilo zabune, ovo ''Baka'' nije zbog Blaže ''Bake'' Sliškovića.

- ''Baka'' je zbog španjolskog reprezentativca Bakera. Tako su me prozvali susjedi, još kao klinca od tri godine, jer sam stalno igrao nogomet sa starijima. Tako me i danas svi zovu, čak i roditelji – pojasnit će Marinović, za kojim je poludjelo pola Europe.

- Ne bih baš rekao poludjelo, ali da ima interesa, ima. Iz Italije, Španjolske, Irana... Na ljeto mi istječe ugovor sa Splitom i sigurno ću u inozemstvo. Mogao sam i ranije, ali sam ostao kako bi se što bolje spremio za Europsko prvenstvo – kaže Marinović, oduševljen pobjedama nad Rumunjima i Česima.

- Stvarnko smo se dobro pripremili i igramo svoj najbolji nogomet. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu večeras svladati i naše velike dužnike Ukrajince. Žalosno je i ružno što su nam napravili u kvalifikacijama za SP, kada su namjestili utakmicu s Azarbejdanom. Bio sam tužan i razočaran, nisam to više mogao gledati, na poluvremenu sam otišao iz dvorane. Sada je došlo vrijeme za naplatu tih dugova. Atmosfera na tribinama bila je do sada sjajna, vjerujem da će i u ponedjeljak Spaladium arena biti puna i da će nas publika odvesti u polufinale.

Navijači su optimisti, očekuju da Marinović i društvo mogu otići i do kraja.

- Treba biti realan, mi smo momčad u stvaranju, nakon dugo vremena probili smo se na veliko natjecanje, a primjerice Španjolci nisu izgubili preko 100 susreta u nizu. Već sada smo napravili puno – skroman je Marinović, koga mnogi uspoređuju s Lukom Modrićem.

- Teško se usporediti s igračima velikog nogometa, ako već moram, recimo da je meni najdraži Niko Kranjčar. I kao igrač i kao čovjek. Volio bih ga jednom upoznati i popričati s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani