Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vrlo loša godina: I Kramarić je van travnjaka do kraja sezone

Vrlo loša godina: I Kramarić je van travnjaka do kraja sezone
1

STRADALO JE RAME Andrej Kramarić je rame ozlijedio u petak, a tek u ponedjeljak išao je na snimanje. Od bolova nije mogao spavati cijelu noć

VIDEO

Konačno sam zdrav, ništa me ne boli i igram s guštom. Cijelu sezonu sam imao neke probleme i bolove, ali nisam baš govorio o tome, javio se Andrej Kramarić dan uoči utakmice protiv Kölna.

I ko za vraga, na utakmici protiv Kölna Andrej je, kako bismo narodski rekli, baš glupo pao. Zamahnuo je, noga mu je otišla u zrak i pao je na rame. U početku nije ništa boljelo i Andrej se vratio u utakmicu. Bilo je to u petak, no tijekom dvije noći bolovi su se povećali, Andrej nije cijelu noć mogao spavati i u ponedjeljak ujutro otišao je na magnetsku rezonanciju.

Ona je pokazala puknuće ligamenata i hrskavice ramena. Prve prognoze govore da Andreja neće biti do kraja sezone! Tako će sigurno propustiti prijateljski susret protiv Meksika 27. svibnja u Los Angelesu, što je manje važno, a propustit će, što je puno važnije, kvalifikacijski susret na Islandu 11. lipnja. Andrej je igrač koji može igrati na više pozicija, u sjajnoj je formi i njegovo izbivanje svakako će biti velik hendikep za Hrvatsku.

Zabio je 12 golova

Ante Čačić mogao ga je koristiti na sve četiri ofenzivne pozicije - lijevo, desno, na polušpici i u vrhu napada, tako da za Kramarića prave zamjene i nema. Osim za reprezentaciju, Kramarićeva ozljeda velik je šok za Hoffenheim, koji igra sezonu iz snova i bori se za Ligu prvaka. A Krama je najbolji i najkorisniji igrač u momčadi. U 30 nastupa u Bundesligi zabio je 12 golova uz osam asistencija.

Čarli je kao Ramos

Stvar je još gora ako se zna da na Islandu neće biti Vedrana Ćorluke i Marka Pjace, koji su izgubljeni do kraja kvalifikacija. Ćorluka je strašno važan za našu igru, ono što je Sergio Ramos za Real Madrid i Španjolsku, to je Čarli za Hrvatsku. Bez Ćorluke smo igrali u osam kvalifikacijskih susreta, a pobijedili smo triput. Čarli je igrač koji se ne štedi, za reprezentaciju je igrao unatoč velikim bolovima, a na Euru su mu dvaput šivali glavu, a on se vraćao u igru.

Tako se nastavio niz nevjerojatnih pehova koji prate Hrvatsku od početka kvalifikacija. U prvom kolu protiv Turske Ante Čačić nije mogao računati na Danijela Subašića, pa je na Kosovu Hrvatska istrčala bez Luke Modrića i Ivana Rakitića. Protiv Finske, osim Rakitića i Modrića, nismo imali ni Vedrana Ćorluku. Protiv Islanda u prvih 11 opet nije bilo Luke Modrića, a protiv Ukrajine u Maksimiru izostali su Ćorluka, Perišić i Vrsaljko.

Možda Perica i Santini

Ako Kramarić neće moći, a sve je očitije da neće, Čačić bi mogao pozvati neka nova imena, primjerice Stipu Pericu, koji igra jako dobro u Udineseu, a u prošlom kolu je protiv Cagliarija zabio gol te asistirao. Navijači su ga u znak zahvalnosti pozvali na svoju tribinu, gdje je s njima pjevao.

#IPP20170423# Football - soccer: Serie A, Udinese Calcio - Cagliari Calcio

Ili možda Ivana Santinija, koji je u Caenu ove sezone zabio 13 golova i trenutačno je peti strijelac Francuske. Ispred njega su samo Cavani, Lacazette, Falcao i Gomis.

Football Soccer - Monaco v Caen - French Ligue 1

Pehovi za Hrvatsku: Prvo Pjaca, potom Šime pa Ćorluka

Pjaca izgubljen na estonskom pijesku

U potpuno nepotrebnoj utakmici u Estoniji, na užasnom travnjaku, Marko Pjaca ozlijedio je ligamente koljena i neće ga biti šest mjeseci. Uspješno je operiran u Rimu.

Ćorlukina tetiva nije izdržala - operacija

U 80. minuti utakmice protiv Amkara Vedran Ćorluka nije izdržao. Ruptura Ahilove tetive desne noge značila je operaciju u Finskoj te minimalno šest mjeseci oporavka, do kraja kvalifikacija za SP.

Vrsaljko se ozlijedio nakon 60 sekundi

Šime Vrsaljko u susretu protiv Seville osjetio je bol u koljenu te je morao napustiti teren. Nasreću, Šime se baš oporavio i opet konkurira za momčad Atletica, no sad se ozlijedio Kramarić. Peh za pehom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka