Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vrnil se Gašper! Slovenac opet u Medveščaku, stigao i Nikolić

Vrnil se Gašper! Slovenac opet u Medveščaku, stigao i Nikolić
5

ČETVRTI PUT U MEDVJEDIMA Gašper Krošelj je elitni golman za ligu EBEL-ova ranga. Svi ga dobro znamo. Jako sam sretan što smo ga vratili u Zagreb, rekao je sportski direktor 'medvjeda' Aaron Fox

VIDEO

Hokejaši Medveščaka, koji će sljedeće sezone igrati u EBEL-u, u utorak su se pojačali vratarima Gašperom Krošeljem i Vitom Nikolićem te slovačkim napadačem s iskustvom igranja u NHL-u Jozefom Balejem.

Krošelj (30) je u zagrebačkom klubu branio u tri navrata. U Medveščak je prvi puta stigao 2006. godine kada je za klub branio u IEL-u i Prvenstvu Hrvatske. Nakon kratke epizode u Slaviji Krošelj se 2008. ponovno vraća u zagrebački "brlog" gdje je ostao naredne tri sezone, a posljednje dvije branio je u EBEL-u.

Treći boravak u Medveščaku zbio se u sezoni 2015/16.  kada je odradio 28 utakmica u KHL-u, a iste je sezone osvojio Svjetsko prvenstvo Divizije 1A sa Slovenijom postavši najboljim vratarom turnira. Prošlu je sezonu odradio u švedskom AIK-u, a imao je priliku braniti i na Svjetskom prvenstvu te kvalifikacijama za Olimpijske igre.  

- Gašpera svi znamo iz njegova vremena provedenog ovdje. On dolazi na poziciju vratarske jedinice. Smatramo da je elitni golman za ligu EBEL-ova ranga i trebao bi nam dati šansu da pobijedimo u mnogim utakmicama. Jako sam sretan što smo ga vratili u Zagreb - rekao je sportski direktor kluba Aaron Fox..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potvrđeno je i kako će sljedeće sezone golmansku liniju dodatno osnažiti rođeni Zagrepčanin Vito Nikolić, 19-godišnjak koji je juniorsku karijeru nakon KHL Mladosti nastavio u slovačkim Topolčanyjma i Dubnici prije prelaska u Maribor. Prošlu je sezonu nastupao za Medveščak u EBYSL-u, a stalni je član i nacionalne vrste do 20 godina.

Balej (35) je u sezoni 2003/04. odigrao četiri susreta za Montreal Canadiense te 13 za New York Rangerse. Bilježio je te sezone Balej odlične brojke i u AHL-u gdje je u 60 susreta upisao 62 bodova što ga je 2004. godine dovelo na All-Star utakmicu te lige.

Prošle sezone skrasio se u švicarskom NLB-u postigavši 44 boda u 43 utakmice, a posljednji mjesec prije završetka sezone bio je u Ambri-Piotti zajedno s Gordiejem Dwyerom i sadašnjim trenerom Medveščaka Cameronom. 

- Jozef je odličan napadač s vrhunskim udarcem i velikom vjerojatnošću pogodaka. Ima jako puno profesionalnog iskustva, a prošle je sezone u švicarskoj B ligi bilježio prosjek od boda po utakmici te je kraj sezone proveo u momčadi s Dwyerom i Cameronom. Obojica su o njemu govorila biranim riječima. On je pravi profesionalac u vrhunskoj formi i vrlo kompetitivnog duha - rekao je Fox.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu