Obavijesti

Sport

Komentari 78

Vrsaljko otvorio dušu prvi put nakon odlaska: Više nije išlo

Vrsaljko otvorio dušu prvi put nakon odlaska: Više nije išlo

Pratim u većem opsegu nogomet i dublje i više nego prije, tako da imam jasan cilj i stav što želim raditi kao netko tko će i dalje u budućnosti participirati u nogometu, rekao je bivši Vatreni za RTL

VIDEO

Prošle godine u kolovozu oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, a prije dva tjedna odlučio je završiti profesionalnu karijeru. Vijest je stigla kao grom iz vedra neba jer Šimi Vrsaljku je samo 31 godina, no bivši vatreni bek imao je opravdane razloge zašto je morao objaviti kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karlovači Vrsaljko 00:54

Po prvi put od odlaska u igračku mirovinu, Vrsaljko se obratio javnosti. U razgovoru za RTL objasnio je zašto je donio takvu odluku.

- Svakodnevna bitka i borba sa zdravljem dovela je do toga da više ne mogu biti ono što sam bio, i ne mogu dati na terenu ono što očekujem od sebe. Možda više nisam igrač, ali nastavljam biti u nogometu - rekao je Vrsaljko.

Posljednjih dana pojavile su se informacije da se Vrsaljko posvetio menadžerskom poslu. Da se pridružio agenciji Universal Twenty Two koja brine o brojnim igračima. Između ostalih i o Luki Modriću.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska, igra?i i suci

- Pratim u većem opsegu nogomet i dublje i više nego prije, tako da imam jasan cilj i stav što želim raditi kao netko tko će i dalje u budućnosti participirati u nogometu, ali ću to zadržati za sebe.

Vrsaljko je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zauvijek će ostati upamćena fotografija na kojoj leži na hrvatskoj zastavi.

Vrsaljko spava na zastavi, Mandžuki? odao po?ast Slavonskom Brodu

- Reprezentacija je definitivno bila nešto više od nogometa. Emocija. Svaki trenutak proveden u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji bio je poseban - rekao je Vrsaljko koji je za Vatrene odigrao 52 utakmice.

Dotaknuo se i kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj iduće godine.

- Mislim da smo najkvalitetnija reprezentacija u grupi. U Splitu smo primili gol u zadnjim sekundama, ali dolazi ono najbitnije. A to je karakter reprezentacije.

Prokomentirao je i veliku pobjedu Šibenika nad Dinamom u Kupu.

- Dinamo nije iskoristio šanse. Ali to je samo jedna utamica. Mislim da je Dinamo u sivoj zoni. Ima ogromnu forcu da se posloži i bude opet ono što je, ali naravno da imamo tu i ostale klubove koji rade odličan posao. Kao što je Hajduk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani