Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vučević otputovao u Rim na razgovor s Edoardom Rejom

Vučević otputovao u Rim na razgovor s Edoardom Rejom
1

"Službeno putujem sastati se s Rejom s kojim imam odličan odnos još dok je radio u Hajduku, a putovanje sam najavio odavno i nema veze s aktualnim rezultatima"

VIDEO

Goran Vučević otputovao je jučer popodne u Rim, no razlog njegova putovanja nije posjet Svetom ocu Benediktu XVI, premda bi mu, obzirom na aktualno stanje u momčadi, njegova pomoć i preporuka svevišnjem i te kako dobro došli. Vučević će, potvrdio nam je to i osobno, posjetiti nekadašnjeg trenera Hajduka, koji danas sjedi na klupi Lazija, Edoarda Reju.

- Službeno putujem u Rim sastati s Edoardom Rejom s kojim imam odličan odnos još iz vremena dok je radio u Hajduku, a putovanje sam planirao i najavio odavno i nema veze s aktualnim rezultatima. O detaljima vam ne mogu ništa reći – rekao je prije puta Vučević, poslovično zakopčan do grla. 

No obzirom da se u javnosti već neko vrijeme špekulira o širokom popisu igrača Hajduka koji ne zadovoljavaju njegove kriterije, te da su bijeli već sada u potrazi za kvalitetnim igračima za slijedeću sezonu, teško je povjerovati kako na sastanku Reja - Vučević neće biti govora o pojačanjima. 

Reja je više puta naglasio kako osjeća obvezu pomoći svom bivšem klubu, stoga je lako moguće očekivati da bi, u dogovoru s Vučevićem, na kaljenje u Split mogao poslati nekog mladog nadarenog igrača, kao i da na širokom talijanskom tržištu preporuči neko interesantno i ne preskupo pojačanje. Poput primjerice Alessandra Rosine, koji je iz Zenita ove zime došao na posudbu u Cessenu, a Vučević ga je želio vidjeti u svojoj momčadi. 

Prošle zime Vučević je upravi kluba predao popis svojih želja za zimski prijelazni rok. Osim Rossine, tražio je Domagoja Vidu, Matu Bilića ili Ivana Krstanovića, Mladen Bartulovića i Bruna Almara Sousu. Podsjetimo, dobio je tek Josipa Barišića iz Širokog Brijega. Za sljedeći prijelazni rok popis želja će biti tek neznatno izmijenjen, a saznajemo kako bi jedan od kandidata koji bi želio karijeru zaključiti u Hajduku trebao biti aktualni reprezentativac Josip Šimunić.

Vučević bi se iz Rima trebao vratiti u srijedu, a do povratka momčad će voditi njegovi pomoćnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu