Obavijesti

Sport

Komentari 40

Vučić o koreografiji Delija: Ma koje groblje? Pa to su Pantelija i Maratonci! Lažu, ovo je histerija

Vučić o koreografiji Delija: Ma koje groblje? Pa to su Pantelija i Maratonci! Lažu, ovo je histerija

Ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, "godina prođe, a dan nikako", dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina, rekao je Vučić

VIDEO

Uoči 166. 'vječitog derbija' srpske nogometne Superlige između Crvene zvezde Partizana domaći navijači obojili su sjevernu tribinu stadiona "Rajko Mitić" bojama ukrajinske zastave, a diljem tribine formirali križeve i nadgrobne spomenike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svitlana Pasičnik 01:21
Sramotna koreografija Delija: Razvili groblje ukrajinskih boja
Sramotna koreografija Delija: Razvili groblje ukrajinskih boja

Delije su koreografijom asocirale na groblje ukrajinskih boja slijedom ruske invazije na Ukrajinu premda se srpska vlada ogradila od ruskih napada i podržala Ukrajinu, ali propustila uvesti sankcije Rusiji kao ostatak Europe.

Čin Delija naišao je na javnu osudu, no predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pak, kaže da je sve to plod histerije protiv Srbije.

Presidents of Russia and Serbia meet in Sochi

- Tu histeriju protiv naše zemlje možete vidjeti i s jučerašnje utakmice na Marakani i s lažnim vijestima, netko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čemu... Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po košarkaša Petruševa, to je bilo u lažnoj vijesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regiji preuzimaju njihovu laž, iako to demantira predsjednica Vlade - kaže Vučić.

- Baš ih briga što će Srbija patiti zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je Laušević to rekao, "godina prođe, a dan nikako", dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina.

I uoči samog derbija ponovno su se u Beogradu odvijale nemile scene. Grupa huligana stvorila nered ispred jednog restorana na križanju ulica Jurija Gagarina i dr. Ivana Ribara u Novom Beogradu. Tridesetak huligana naoružanih palicama izletjelo je iz automobila i polupalo restoran.

Huligani su uspjeli pobjeći prije dolaska policije, ali istraga oko divljaštva i narušavanja javnog reda i mira te uništavanja imovine je u tijeku.

Sama utakmica još je jednom pala u drugi plan u kojoj je Zvezda imala velikih 2-0 na poluvremenu pa na koncu sačuvala prednost do kraja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu