Sport

Komentari 66

Vujošević: Gotovina neće doći na Višnjik, mudriji je od toga

Vujošević: Gotovina neće doći na Višnjik, mudriji je od toga

Rekao sam da treba odvojiti sport od politike. Po onome što sam pročitao o njemu, mislim da će gospodin Ante Gotovina biti mudriji od nje, rekao je trener Partizana

Sutra na Višnjiku Zadar dočekuje Partizan u 14. kolu regionalne lige, a strasti su iznimno povišene. 

Nikada u Zadar, bilo u Jazine, bilo u Višnjik, nije došla neka navijačka skupina iz Srbije, ali dolazak su u srijedu najavili Grobari.

- Dio njihovih navijača želi doći. Bez obzira na sve mi pozivamo naše navijače da nas bodre sportski, napune dvoranu i vode do pobjede. Kovanice, upaljače i pirotehnička sredstva neka ostave kod kuće jer s njima jednostavno neće moći ući u dvoranu - poručio je sportski direktor Branko Skroče.

Vjerojatno žele doći jer je na utakmicu pozvan general Ante Gotovina. 

- Kao i kada smo igrali s Cedevitom u Beogradu, rekao sam da treba odvojiti sport od politike. Taj stav zastupam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od nje - rekao je trener Partizana Duško Vujošević za tamošnje medije.

Vujošević govori o mudrosti, a nije baš bio mudar kada je prije par tjedana nakon utakmice s Rytasom pričao kako se njegovoj momčadi sudilo kao u Haagu. 

Srećom, neće stvarati nervozu uz parket jer je suspendiran zbog svađe sa sucima na nedjeljnoj utakmici kod Szolnokija. Ako odluči doći na utakmicu, KK Zadar mu mora osigurati mjesto na tribini.

Najčitaniji članci