Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Vujović: Ubit ću i tebe i sebe ako te Joan Canellas predribla

U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta, rekao je Vujović nakon utakmice

EHF EURO, Slovenija - Spanjolska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21 komentara

Veselin Vujović živopisan je lik, jedan od onih koje morate primijetiti čak i kad odluči stati na kočnicu. Minute odmora u izvedbi legendarnog crnogorskog rukometaša, a danas izbornika Slovenije, prava su poslastica za sve pred malim ekranima.

Najbolji dokaz dobili smo u utakmici sa Španjolskom kad je Vujović slikovito pokušao objasniti Blagotinšeku što ga čeka ako ga Joan Cenellas prođe.

'Ako te Canellas predribla, ubit ću i tebe i sebe, odmah ću nas ubiti na mjestu. On je umro odavno', rekao je Vujović slovenskom pivotu.

Time-out pogledajte ovdje

Nije ga Španjolac preveslao, ali je Vujović Riberu i pobijedio 31-26.

- Ponosan sam na svoje igrače. Od samog početka igrali smo na visokom nivou. Obrane Kastelica su nam dale krila, bio je pravi stup obrane. U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta. Pokazali smo pobjednički karakter, no puno je toga još pred nama. Ništa još nismo napravili - rekao je Vujović nakon utakmice.

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Message