Obavijesti

Sport

Komentari 120

Vukas i Maloča su demantirali: Nismo dali glas Bruni Mariću...

Vukas i Maloča su demantirali: Nismo dali glas Bruni Mariću...
2

Vrlo ružna, čak i opasna neistina napisana je u kontekstu mojeg glasovanja za najboljeg suca u Hrvatskoj, napisao je u priopćenju Maloča, bivši kapetan Hajduka

VIDEO

U vrlo neugodnu situaciju došli su bivši trener Hajduka Hari Vukas i kapetan Mario Maloča nakon što su u lokalnom dnevniku označeni kao dvojac koji je svoj glas dao Bruni Mariću na prošlogodišnjem izboru za najboljeg hrvatskog suca - pogotovo nakon jučerašnjeg derbija u kojem je, na žalost svih, Marić ponovno bio u glavnoj ulozi, i to ponovno neslavnoj.

Danas su se oglasila obojica, najprije Vukas koji tvrdi kako nije dao glas Mariću, nego Duji Strukanu. Dodaje kako su članovi Nogometnog sindikata prikupljali glasove tjedan dana nakon što je Bruno Marić oštetio Hajduka u Zadru te da mu ni u snu ne bi dao svoj glas.

Nedugo potom priopćenjem se oglasio i Mario Maloča, a priložio je i fotografiju svog glasačkog listića koji je slučajno imao u mobitelu, a na kojem stoji kako je on svoj glas dao Goranu Gabrilu. Inače, u izboru za najboljeg suca i igrača sudjelovali su svi nogometaši Prve lige, a ne samo kapetani i treneri.

Mario Maloča

Priopćenje Marija Maloče prenosimo u cijelosti:

Vrlo ružna, čak i opasna neistina napisana je u kontekstu mojeg glasovanja za najboljeg suca u Hrvatskoj. Bez ikakve provjere objavljeno je da sam kao kapetan Hajduka svoj glas dao Brunu Mariću, i sve to u podrugljivom tonu.

Ovom prigodom želim demantirati grubu laž da sam glasovao za suca Marića, ne znam zbog čega je nekome u interesu bilo moje ime stavljati u takav ružan kontekst.

Provjeriti se može da sam glasovao za Gorana Gabrila, čemu svjedoči i fotografija glasačkog listića kojeg sam poslao svojem kumu Danijelu Subašiću, kojemu sam dao glas za najboljeg hrvatskog vratara.

Smatram da je vrlo neodgovorno, čak i vrlo opasno ovakve ružne stvari plasirati u javnost koju se izravno na taj način dovodi u zabludu. Istovremeno, smatram da nijedan igrač Hajduka, pogotovo kapetan, dotičnom gospodinu ne bi trebao dati glas!

Žao mi je što sam se doveo u situaciju da se moram opravdavati zbog ovih ružnih neistinitih teza koje se vežu uz moje ime, no javnost mora znati istinu. Isto tako, javnost treba znati i da ne glasuju samo kapetan i trener, nego cijela momčad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka