Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vukovi 'pojeli' vragove! United izgubio, a Fulham ispao iz lige

Vukovi 'pojeli' vragove! United izgubio, a Fulham ispao iz lige
1

United je poveo u 13. minuti golom Scotta McTominayja koji je lijepo zabio s ruba kaznenog prostora. No, 12 minuta kasnije izjednačio je Diogot Jota...

VIDEO

U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Wolverhampton je pobijedio Manchester United sa 2-1, dok je Watford porazio Fulham sa 4-1 nakon čega je londonski sastav ostao bez izgleda za prvoligaški spas.

United je poveo u 13. minuti golom Scotta McTominayja koji je lijepo zabio s ruba kaznenog prostora. No, 12 minuta kasnije izjednačio je Diogot Jota. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 57. minuti kada su gosti ostali s igračem maNje nakon što je Ashley Young isključen zbog oštrog prekršaja.

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Manchester United

Do potpunog preokreta došlo je u 77. minuti kada je Chris Smalling nespretno reagirao u kaznenom prostoru uguravši loptu u vlastitu mrežu. U posljednjim trenucima susreta domaćin je mogao zabiti i treći gol, ali je Ivan Cavaleiro pogodio vratnicu. Zanimljivo je to što je Wolverhampton i prije nešto više od dva tjedna također pobijedio United i to u četvrtfinalu FA kupa i to identičnim rezultatom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Wolverhampton Wanderers v Manchester United

U drugom susretu Watford je pobijedio Fulham sa 4-1 gurnuvši goste u drugu ligu. Fulham se dobro držao u prvom dijelu, no u nastavku se njegova igra raspala.

Watford je stigao do vodstva u 23. minuti preko Abdoulayea Doucourea, a deset minuta kasnije izjednačio je Ryan Babel. U nastavku susreta domaćin je zabio još tri gola za uvjerljivu pobjedu, a strijelci su bili Will Hughes (63), Troy Deeney (69) i Kiko Femina (75).

Fulham pet kola prije kraja prvenstva ima nedostižnih 16 bodova zaostatka za zonom spasa i pridružio se Huddersfield Townu koji također više nema izgleda za spas.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 79 bodova, Manchester City ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, a treći je Arsenal sa 63 boda. Tottenham i Manchester United imaju po 61 bod.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...